ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίσημα μέλος των Riverside ο κιθαρίστας Maciej Meller

Ξανά κουαρτέτο οι Πολωνοί progressive rockers. Οι Riverside ανακοίνωσαν επίσημα πως ο Maciej Meller είναι πλέον επίσημο μέλος της μπάντας. Ο κιθαρίστας περιόδευε τα τελευταία τρία χρόνια με το συγκρότημα, μετά τον τραγικό χαμό του Piotr Grudziński το 2016. Σε μια μακροσκελή ανακοίνωση τους στο Facebook, οι Riverside γνωστοποιούν την…

Ξανά κουαρτέτο οι Πολωνοί progressive rockers.

Οι Riverside ανακοίνωσαν επίσημα πως ο Maciej Meller είναι πλέον επίσημο μέλος της μπάντας. Ο κιθαρίστας περιόδευε τα τελευταία τρία χρόνια με το συγκρότημα, μετά τον τραγικό χαμό του Piotr Grudziński το 2016.

Σε μια μακροσκελή ανακοίνωση τους στο Facebook, οι Riverside γνωστοποιούν την απόφαση τους να επισημοποιήσουν την προσθήκη του Meller, κάνοντας παράλληλα αναφορά και στα επόμενα μουσικά τους σχέδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πολωνών αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι, αυτή είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για την ιστορία του συγκροτήματος μας. Από τις αρχές Φεβρουαρίου 2020, οι Riverside δεν είναι πλέον τρίο, αλλά κουαρτέτο» τονίζεται αρχικά, με την αναφορά στον Meller να συνεχίζεται: «Ήταν μαζί μας για παραπάνω από τρία χρόνια. Μας βοήθησε να ξεπεράσουμε την τραγική απώλεια που βιώσαμε και χρόνο με τον χρόνο γίναμε μια καλύτερη μπάντα. Ήταν για εμάς φίλος και αδερφός. Καλωσορίζουμε τον Maciej με μεγάλη χαρά που ελπίζουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας».

Η ανακοίνωση των Riverside συνεχίζεται: «Το να είσαι καλός κιθαρίστας και να αγαπάς την μουσική είναι ένα πράγμα, αλλά το να ταιριάζει η προσωπικότητα σου με το συγκρότημα είναι πολύ σημαντικό. Ο Maciej πληροί όλα τα παραπάνω κριτήρια και για είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεχίσει το μουσικό ταξίδι μαζί μας».

Οι Riverside αποκάλυψαν πως θα μπουν και πάλι στο studio με σκοπό να ξεκινήσουν την σύνθεση και ηχογράφηση του νέου τους album, αμέσως μετά τις επερχόμενες συναυλίες τους στην Ευρώπη, με το συγκρότημα να κάνει στάση σε Θεσσαλονίκη (7 Μαρτίου) και Αθήνα (8 Μαρτίου).

Οι Riverside καταλήγουν: «O Piotr Grudziński θα βρίσκεται για πάντα στις καρδιές μας, τον αγαπάμε και δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε ποτέ. Όμως οφείλουμε να προχωρήσουμε. Βρισκόμαστε σε ένα ταξίδι. Υπάρχουν ακόμα πράγματα να δημιουργήσουμε και να ανακαλύψουμε. Ελπίζουμε πως και εσείς θα αποφασίσετε να μείνετε μαζί μας».

Παράλληλα με τους Riverside, ο εγκέφαλος των Πολωνών Mariusz Duda αποκάλυψε μέσω της προσωπικής του σελίδα στο Facebook τα πλάνα του και για το νέο του solo project του, που θα τρέχει παράλληλα με τους Lunatic Soul.

«Πρόσφατα έγινα 44 ετών και ήρθε ο καιρός να εξερευνήσω ακόμα έναν μουσικό κόσμο. Κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί γιατί να το κάνω αυτό, όταν έχω τους Lunatic Soul; Κάποιος άλλος μπορεί να αναρωτηθεί γιατί έχω τους Lunatic Soul, αφού υπάρχουν οι Riverside; Να ξέρετε πως οι καλλιτέχνες που δεν καλύπτουν τις δημιουργικές τους ανάγκες είναι πολύ νευριασμένοι. Στο συγκεκριμένο project δεν θα χρησιμοποιήσω κάποιο όνομα ή ψευδώνυμο, αλλά θα υπογράφω με το όνομα και το επίθετο μου».

Ο Duda σχεδιάζει να κυκλοφορήσει κάποια stand alone τραγούδια και singles, τα οποία ηχογράφησε με φίλους, με το πρώτο από αυτά να κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top