ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Επιστρέφει στην μικρή οθόνη το MTV: Behind The Music!

Η σειρά του MTV θα προβάλλεται στο Paramount+. Το ντοκιμαντέρ του MTV, Behind The Music, πρόκειται να επιστρέψει στην μικρή οθόνη μέσω της Paramount+. Το μουσικό ντοκιμαντέρ «έτρεχε» από το 1997 έως και το 2014 και πλέον μπαίνει ξανά στις ζωές μας, με νέα επεισόδια και συνεντεύξεις με τα μεγαλύτερα…

Η σειρά του MTV θα προβάλλεται στο Paramount+.

Το ντοκιμαντέρ του MTV, Behind The Music, πρόκειται να επιστρέψει στην μικρή οθόνη μέσω της Paramount+.

Το μουσικό ντοκιμαντέρ «έτρεχε» από το 1997 έως και το 2014 και πλέον μπαίνει ξανά στις ζωές μας, με νέα επεισόδια και συνεντεύξεις με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.

Σύμφωνα με την εταιρία παραγωγής, τα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται μέσα στο 2021, σε ημερομηνία που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Αυτό που ξέρουμε ήδη είναι ότι ανάμεσα στους πρώτους καλεσμένους βρίσκονται οι Jenifer Lopez, Ricky Martin, LL Cool J και Huey Lewis.

Το μουσικό ντοκιμαντέρ θα κάνει μια ανασκόπηση στην καριέρα καλλιτεχνών και συγκροτημάτων, από την αρχή της ως και το σήμερα, εστιάζοντας περισσότερο σε προσωπικές και άγνωστες στο ευρύ κοινό ιστορίες.

Ορισμένα από τα ονόματα που κατά καιρούς έχουν περάσει από το MTV: Behind The Music είναι οι Oasis, Aerosmith, Beck, Stevie Nicks, Red Hot Chili Peppers, George Michael, Blondie και δεκάδες άλλοι.

Τα τελευταία χρόνια το κανάλι επιχειρεί μια επιστροφή στις μουσικές του ρίζες, έχοντας ήδη «αναστήσει» και το θρυλικό MTV: Unplugged από το 2017.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top