ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Επιστρέφουν στην μικρή οθόνη οι Osbournes;

Η Kelly Osbourne αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο. Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο της επιστροφής στην μικρή οθόνη του τηλεοπτικού reality show «The Osbournes», σύμφωνα με νέες δηλώσεις της Kelly Osbourne. Η κόρη του Ozzy και της Sharon Osbourne, σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτική εκπομπή είπε πως στο τραπέζι υπάρχει μια…

Η Kelly Osbourne αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο της επιστροφής στην μικρή οθόνη του τηλεοπτικού reality show «The Osbournes», σύμφωνα με νέες δηλώσεις της Kelly Osbourne.

Η κόρη του Ozzy και της Sharon Osbourne, σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτική εκπομπή είπε πως στο τραπέζι υπάρχει μια σοβαρή πρόταση, την οποία η οικογένεια εξετάζει σοβαρά.

«Όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν γίνει αρκετές προτάσεις, στις οποίες απαντούσαμε αρνητικά. Η νέα πρόταση που υπάρχει όμως μας έχει φέρει πολύ κοντά σε συμφωνία. Το αν τελικά θα συμβεί όμως, είναι κάτι που δεν μπορώ να πω με σιγουριά αυτή την στιγμή» είπε η Kelly Osbourne.

Στο γιατί η οικογένεια ακόμα το σκέφτεται η Kelly Osbourne είπε: «Έχουμε να σκεφτούμε πλέον και άλλους ανθρώπους. Ο αδερφός μου έχει τρία παιδιά. Δεν θέλουμε να αποφασίσουμε εμείς για το εάν θα εμφανιστούν στην τηλεόραση».

Το show μπήκε στο σπίτι της οικογένειας Osbourne από το 2002 ως και το 2005. Ο τραγουδιστής των Black Sabbath ήταν ο πρώτος rock star που επιχείρησε κάτι τέτοιο, με τον Gene Simmons των Kiss και το «Gene Simmons Family Jewels» και τον Dee Snider των Twisted Sister με το «Growing Up Twisted» να ακολουθούν τα χνάρια του.

Όλα αυτά την στιγμή που ο Ozzy Osbourne έχει ήδη ανακοινώσει το νέο του studio album με τίτλο «Ordinary Man».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top