ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Έρχεται η Funko Pop φιγούρα για την γυναίκα στο εξώφυλλο του «Black Sabbath»

Η Louisa Livingston γίνεται μέρος του Funko Pop Albums. Η θρυλική σιλουέτα που κοσμεί το εξώφυλλο του ομότιτλου πρώτου album των Black Sabbath γίνεται φιγούρα από την Funko, όπως ανακοίνωσε η πρόσφατα η εταιρία. Για πολλά χρόνια γνωρίζαμε ελάχιστα πράγματα για την γυναίκα που βρίσκεται στο εξώφυλλο του πρώτου album…

Η Louisa Livingston γίνεται μέρος του Funko Pop Albums.

Η θρυλική σιλουέτα που κοσμεί το εξώφυλλο του ομότιτλου πρώτου album των Black Sabbath γίνεται φιγούρα από την Funko, όπως ανακοίνωσε η πρόσφατα η εταιρία.

Για πολλά χρόνια γνωρίζαμε ελάχιστα πράγματα για την γυναίκα που βρίσκεται στο εξώφυλλο του πρώτου album των Άγγλων heavy metal θρύλων. Στις αρχές της χρονιάς μάθαμε αρκετά πράγματα για την Louisa Armstrong, η οποία μιλώντας στο Rolling Stone έριξε φως στην συνεργασία της με το συγκρότημα.

Τώρα, στο πλαίσιο της συλλογής Funko Pop Albums, η εταιρία ανακοίνωσε πως θα διαθέσει την φιγούρα, εστιάζοντας έτσι σε κλασικά εξώφυλλα που έγραψαν ιστορία.

Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας για την Ελλάδα εδώ.

Δείτε την ανακοίνωση των Black Sabbath για την φιγούρα στο Twitter:

Πρόσφατα οι Zakk Sabbath του Zakk Wylde κυκλοφόρησαν το «Vertigo», που δεν είναι άλλο από την διασκευή του «Black Sabbath». Στο πλευρό του Zakk Wylde, ο οποίος φυσικά έχει αναλάβει τις κιθάρες και τα φωνητικά, βρίσκουμε τον μπασίστα Blasko, ο οποίος παίζει και στο συγκρότημα του Ozzy Osbourne, και τον Joey Castillo στα drums.

Μιλώντας για τον Ozzy, πριν από λίγες ημέρες η Sharon Osbourne ανακοίνωσε πως το 2022 θα λάβει τελικά χώρα η αποχαιρετιστήρια περιοδεία του madman, No More Tours II. Έπειτα από δύο αναβολές, η πρώτη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και η δεύτερη λόγω της πανδημίας του Covid-19, ο Ozzy Osbourne αναμένεται να βγει στον δρόμο για μια τελευταία φορά το 2022. Η Sharon Osbourne σε συνέντευξη που έδωσε στο Planet Rock Radio αποκάλυψε την είδηση, λέγοντας πως οι περισσότερες μεγάλες περιοδείες έχουν προγραμματιστεί για εκείνη την χρονιά, λέγοντας πως στα σκαριά υπάρχει και ένας ακόμα full length δίσκος.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top