ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχεται νέος δίσκος από τους Killers;

Οι Killers μόλις αποκάλυψαν το tracklist του έβδομου δίσκου τους. Αν και έχουν περάσει λίγοι μόνοι μήνες από την κυκλοφορία του έκτου τους album «Imploding The Mirage», οι Killers φαίνεται πως έχουν έτοιμο τον διάδοχο του. Μέσα στο 2021 η κυκλοφορία του νέου δίσκου από τους Αμερικανούς rockers. Πρόσφατα οι…

Οι Killers μόλις αποκάλυψαν το tracklist του έβδομου δίσκου τους.

Αν και έχουν περάσει λίγοι μόνοι μήνες από την κυκλοφορία του έκτου τους album «Imploding The Mirage», οι Killers φαίνεται πως έχουν έτοιμο τον διάδοχο του. Μέσα στο 2021 η κυκλοφορία του νέου δίσκου από τους Αμερικανούς rockers.

Πρόσφατα οι Killers αποκάλυψαν πως έχουν ήδη ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω στο νέο τους album, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισαν καλύτερο από το «Imploding The Mirage». Τώρα, σε ένα νέο τους μήνυμα στο Twitter, φαίνεται πως αποκάλυψαν στους fans το tracklist του album.

Δείτε το:

Το μήνυμα έχει τίτλο «A List» και όπως όλα δείχνουν είναι η πρώτη ένδειξη ότι ο δίσκος δεν θα αργήσει να έρθει.

Διαβάστε εδώ το αφιέρωμα του rockyourlife στην δισκογραφία του συγκροτήματος από το Las Vegas.

Η πανδημία έδωσε την δυνατότητα στην παρέα του Brandon Flowers να δουλέψει πάνω σε νέα τραγούδια, μιας και δεν υπήρχε δυνατότητα περιοδείας και συναυλιών.

«Όσοι λένε ότι θέλουν να γράψουν έναν νέο δίσκο, σκοπός τους είναι να δουλέψουν πάνω σε 50 τραγούδια. Εμείς το καταφέραμε. Έχουμε πολύ μεγάλο αριθμό νέων τραγουδιών και η δουλειά με τους παραγωγούς μας έχει ήδη δρομολογηθεί» δήλωσε πρόσφατα ο τραγουδιστής Brandon Flowers.

Για το ύφος των τραγουδιών, ο Flowers πρόσθεσε: «Δεν έχουν να κάνουν με την καραντίνα ή κάτι σχετικό με αυτό που περνάμε. Συνήθως γράφω όταν είμαστε στον δρόμο. Αυτή την φορά είχαμε περισσότερο χρόνο και η διαδικασία ήταν πολύ δημιουργική. Έκατσα στο πιάνο και όλα μου ήρθαν εύκολα».

Στόχος των Killers, όπως δήλωσε και ο Flowers, είναι ο νέος δίσκος να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο μισό του 2021 έτσι ώστε το συγκρότημα να περιοδεύσει εκτεταμένα το ερχόμενο καλοκαίρι, με αφορμή και τα μεγάλα φεστιβάλ σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top