ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Έρχεται ντοκιμαντέρ για τα 20 χρόνια του Coachella Festival

Δείτε το trailer του film που θα κάνει πρεμιέρα στο YouTube. Ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο Coachella: 20 Years In The Desert πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαρτίου, μέσω του YouTube Originals. Σκηνοθέτης είναι ο Chris Perkel, με το πρώτο trailer να έχει ήδη δοθεί στην δημοσιότητα. Το film…

Δείτε το trailer του film που θα κάνει πρεμιέρα στο YouTube.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο Coachella: 20 Years In The Desert πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαρτίου, μέσω του YouTube Originals. Σκηνοθέτης είναι ο Chris Perkel, με το πρώτο trailer να έχει ήδη δοθεί στην δημοσιότητα.

Το film θα καλύπτει τα 20 χρόνια ενός εκ των κορυφαίων μουσικών φεστιβάλ στον πλανήτη και θα περιλαμβάνει εκτεταμένα στιγμιότυπα από τις εμφανίσεις των Radiohead, Bjork, Daft Punk, Kanye West, LCD Soundsystem, Rage Against The Machine και άλλων πολλών. Επιπλέον, θα υπάρχουν νέες συνεντεύξεις με τους παραγωγούς και τους διοργανωτές καθώς και με συγκροτήματα και fans.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το Coachella: 20 Years In The Desert με το teaser που δόθηκε στην δημοσιότητα:

Την περασμένη εβδομάδα το φεστιβάλ ανακοίνωσε πως η φετινή επετειακή έκδοση του θα έχει ως headliners τους Rage Against The Machine, Frank Ocean και Travis Scott.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top