ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Έρχεται στο Netflix η βιογραφία του Joey Ramone!

Ο Pete Davidson στον ρόλο του θρύλου των Ramones. Το βιβλίο I Slept With Joey Ramone: A Family Memoir του 2009 πρόκειται να μεταφερθεί στην πλατφόρμα του Netflix, με την συνεργασία της STXFilms. Το film είχε προαναγγελθεί το 2018 αλλά τώρα έχουμε πολλές και ουσιαστικές εξελίξεις. Σκηνοθέτης του project είναι…

Ο Pete Davidson στον ρόλο του θρύλου των Ramones.

Το βιβλίο I Slept With Joey Ramone: A Family Memoir του 2009 πρόκειται να μεταφερθεί στην πλατφόρμα του Netflix, με την συνεργασία της STXFilms.

Το film είχε προαναγγελθεί το 2018 αλλά τώρα έχουμε πολλές και ουσιαστικές εξελίξεις.

Σκηνοθέτης του project είναι ο Jason Orley, με τον Pete Davidson να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του θρύλου των Ramones. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί και το 2019 στα Big Time Adolescence και Pete Davidson: Alive From New York.

Το εξώφυλλο της βιογραφίας I Slept With Joey Ramone: A Family Memoir
Το εξώφυλλο της βιογραφίας I Slept With Joey Ramone: A Family Memoir

Σε δηλώσεις που έκανε ο Adam Fogelson, εκ μέρους της STXFilms, τόνισε μεταξύ άλλων: «Όταν έχεις μοιραστεί το κρεβάτι με κάποιον, και όχι μόνο, αλλά και τα παιδικά σου χρόνια, την οικογένεια και γενικά μια ζωή ολόκληρη, τότε ξέρεις αυτό το άτομο καλύτερα από τον καθένα. Ο Mickey Leigh όχι μόνο συνεργάστηκε με το συγκρότημα του μεγάλου του αδελφού, αλλά έχει σημαντικές και αναντικατάστατες αναμνήσεις και γνώσεις για τον Joey, έχοντας προσφέρει την υποστήριξή του όταν κανείς άλλος δεν ενδιαφερόταν, βλέποντάς τον να ξεπερνά τα εμπόδια της ζωής με τον πλέον δραματικό τρόπο. Το film αυτό είναι ένας σπουδαίος rock ύμνος σε μια σπουδαία βιογραφία, πέρα από την έτσι και αλλιώς ενδιαφέρουσα οικογενειακή ιστορία».

Το I Slept With Joey Ramone βρίσκεται στα πρώτα στάδια της παραγωγής του και περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται προς το τέλος της χρονιάς. Είναι δεδομένο ότι η πορεία της πανδημίας θα επηρεάσει το χρονοδιάγραμμα της ταινίας, η οποία αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον από τους φίλους του συγκροτήματος και όχι μόνο.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top