ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Έρχεται ταινία για τους Bee Gees από τον παραγωγό του Bohemian Rhapsody

Ο Graham King και η Paramount Pictures πίσω από το project. Η τεράστια επιτυχία που σημείωσε το Bohemian Rhapsody άνοιξε την όρεξη του παραγωγού Graham King, ο οποίος σε συνεργασία με την Paramount Pictures ετοιμάζει ταινία για τους Bee Gees. Στο πλευρό του King θα βρίσκεται και ο Antony McCarten,…

Ο Graham King και η Paramount Pictures πίσω από το project.

Η τεράστια επιτυχία που σημείωσε το Bohemian Rhapsody άνοιξε την όρεξη του παραγωγού Graham King, ο οποίος σε συνεργασία με την Paramount Pictures ετοιμάζει ταινία για τους Bee Gees.

Στο πλευρό του King θα βρίσκεται και ο Antony McCarten, ο οποίος επίσης είχε δουλέψει στην ταινία για τους Queen, αναλαμβάνοντας να γράψει το σενάριο. Αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τους πρωταγωνιστές του film, η Paramount έχει ήδη εξασφαλίσει την άδεια προκειμένου να χρησιμοποιήσει τα κομμάτια των Bee Gees στα γυρίσματα.

Τα αδέρφια Barry, Robin και Maurice Gibb ξεκίνησαν την καριέρα τους ως Bee Gees στην Αυστραλία στα τέλη των 50s, για να μετακομίσουν στην Μεγάλη Βρετανία λίγο καιρό μετά. Τότε ήταν που ο Denis Epstein, manager των Beatles, άκουσε την μουσική τους και έστρεψε την προσοχή του πάνω τους.

Η μπάντα διέλυσε για λίγο διάστημα το 1970 αλλά επανήλθε στο προσκήνιο ηχογραφώντας το soundtrack του κλασικού film Saturday Night Fever, με πρωταγωνιστή τον John Travolta, γεγονός που απογείωσε την δημοτικότητά της.

Η μοίρα χτύπησε την πόρτα της οικογένειας το 1988, με τον μικρότερο αδερφό Andy να χάνει την ζωή του σε ηλικία 30 ετών. Ο Maurice Gibb πέθανε το 2003 ενώ ο δίδυμος αδερφός του Robin έφυγε από την ζωή το 2012.

Ο Barry Gibb χρίστηκε ιππότης το 2018 ενώ η εμφάνισή του στο Glastonbury Festival το 2017 θεωρήθηκε ως ένα από τα highlights του φεστιβάλ.

Η μεγαλύτερη επιτυχία των Bee Gees ήταν το disco hit «Stayin’ Alive» του 1977.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top