ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Esmé Bianco μηνύει τον Marilyn Manson για σεξουαλική κακοποίηση

Στο μικροσκόπιο των αρχών και ο πρώην πλέον manager του Manson, Tony Ciulla. Αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες είναι πλέον ο Marilyn Manson, μετά και τη νέα καταγγελία και αγωγή της βρετανίδας ηθοποιού Esmé Bianco, γνωστή από την συμμετοχή της στο Game Of Thrones. Η Bianco στην αγωγή που κατέθεσε την…

Στο μικροσκόπιο των αρχών και ο πρώην πλέον manager του Manson, Tony Ciulla.

Αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες είναι πλέον ο Marilyn Manson, μετά και τη νέα καταγγελία και αγωγή της βρετανίδας ηθοποιού Esmé Bianco, γνωστή από την συμμετοχή της στο Game Of Thrones.

Η Bianco στην αγωγή που κατέθεσε την Παρασκευή κατηγορεί τον Manson (αληθινό όνομα Brian Warner) για σεξουαλική κακοποίηση, αποπλάνηση, ακόμα και για trafficking. Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται και ο πρώην manager του Manson, Tony Ciulla.

Η ηθοποιός είναι μια από τις τουλάχιστον 12 γυναίκες που μίλησαν για την σχέση τους με τον shock rocker, αποκαλύπτοντας στο New York magazine σημεία και τέρατα. Χτες μάλιστα, προχώρησε και σε νέες αποκαλύψεις οι οποίες φέρνουν τον Manson σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

«Ο Warner χρησιμοποίησε σε αρκετές περιπτώσεις βία, απειλές και ναρκωτικά προκειμένου να κακοποιήσει σεξουαλικά την Bianco. Την βίασε πολλές φορές το 2011» αναφέρεται στην αγωγή των δικηγόρων της ηθοποιού, οι οποίοι προχωρούν σε λεπτομέρειες για την βία που ασκούσε συστηματικά ο Manson, τον καιρό που οι δύο τους ήταν ζευγάρι πριν από δέκα χρόνια.

Η Esmé Bianco
Η Esmé Bianco

Η υπόθεση δείχνει να παίρνει περίεργη τροπή καθώς στην αγωγή της Bianco υπάρχουν αναφορές και στον πρώην manager του τραγουδιστή, Tony Ciulla, ο οποίος κατηγορείται για trafficking από την ηθοποιό. Πιο συγκεκριμένα, στην αγωγή αναφέρεται πως η ηθοποιός έπεσε θύμα απάτης όταν η εταιρία management του Ciulla της πρότεινε επαγγελματική συνεργασία με τον Manson η οποία θα περιελάμβανε την συμμετοχή της στο video clip του τραγουδιού «I Want To Kill You Like They Do In The Movies», καθώς και ρόλο στην ταινία τρόμου Phantasmagoria. Η ταινία τελικά δεν πέρασε ποτέ στο στάδιο της παραγωγής, ενώ τραγούδι με τέτοιο τίτλο ο Manson δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Αντί αυτού, σύμφωνα πάντα με την αγωγή, η Bianco αναγκαζόταν να καθαρίζει το διαμέρισμα του rocker, ενώ φέρεται πως έκανε μέχρι και δεύτερα φωνητικά στο album «Born Villain», για τα οποία φυσικά δεν πληρώθηκε ποτέ και το όνομά της δεν αναφέρθηκε στα credits του δίσκου. Σύμφωνα με την έγγραφη καταγγελία, ο Warner κλείδωνε την Bianco στο δωμάτιο της για ώρες εξαναγκάζοντας την σε «απλήρωτη εργασία».

Ο Ciulla εκπροσωπούσε τον μουσικό για περισσότερα από 25 χρόνια, τερματίζοντας την συνεργασία μαζί του τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η Bianco κατηγορεί τον Ciulla καθώς θεωρεί πως και ο ίδιος είχε οικονομικά οφέλη από την εκμετάλλευση της, καθώς και για υπόθαλψη, ενώ πρόσθεσε πως και ο ίδιος την «επέβλεπε» όταν ο Manson δεν ήταν παρών.

Ο δικηγόρος του Ciulla, Edwin McPherson χαρακτήρισε τις κατηγορίες της Bianco αβάσιμες και αστήριχτες νομικά.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το αναλυτικό κατηγορητήριο εναντίον του Manson καθώς και οι δικές του απαντήσεις.

Latest from TOP STORIES

Go to Top