ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Έτοιμο επιτέλους το ντοκιμαντέρ για τους Velvet Underground

Μέσω του Apple TV+ η δουλειά του Todd Haynes. Το ντοκιμαντέρ των Velvet Underground που βρισκόταν στα σκαριά από το 2017, επιτέλους ολοκληρώθηκε και σύντομα θα το δούμε στις οθόνες μας. Τα δικαιώματα του film αποκτήθηκαν από το Apple TV+ με τις επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την πρεμιέρα και την…

Μέσω του Apple TV+ η δουλειά του Todd Haynes.

Το ντοκιμαντέρ των Velvet Underground που βρισκόταν στα σκαριά από το 2017, επιτέλους ολοκληρώθηκε και σύντομα θα το δούμε στις οθόνες μας.

Τα δικαιώματα του film αποκτήθηκαν από το Apple TV+ με τις επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την πρεμιέρα και την ένδειξη καταλληλότητας να ανακοινώνονται το επόμενο διάστημα.

Την παραγωγή της ταινίας που υπογράφει ο Todd Haynes έχουν κάνει οι Polygram Entertainment, Motto Pictures και Killer Films, σε συνεργασία με την Federal Films.

Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ είναι απλώς… The Velvet Underground, με τον Haynes να έχει συγκεντρώσει σημαντικούς ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό του Lou Reed και τους συγκροτήματος. Επιπλέον, το film υπόσχεται αρκετό αρχειακό υλικό καθώς και φωτογραφίες και σπάνια ντοκουμέντα.

Ο Haynes έκανε λόγο για μια «οπτικοακουστική εμπειρία» που δεν πρέπει να χάσουν οι fans του επιδραστικού συγκροτήματος.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Velvet Underground αναμένονται σύντομα.

Διαβάστε ακόμα: Είναι η «Μπανάνα» ο πιο επιδραστικός δίσκος στην ιστορία της μουσικής;

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top