ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Evan Rachel Wood: «Ο Marilyn Manson με κακοποιούσε για χρόνια»

Σοβαρές καταγγελίες για τον Marilyn Manson από την Αμερικανίδα ηθοποιό. Η Evan Rachel Wood σε μήνυμα της στο Instagram προχώρησε σε πολύ σοβαρές καταγγελίες εναντίον του Marilyn Manson, κατηγορώντας τον πως την κακοποιούσε συστηματικά για χρόνια, κατά την διάρκεια της σχέσης τους, στα τέλη των 00s. Η ηθοποιός στην ανάρτηση…

Σοβαρές καταγγελίες για τον Marilyn Manson από την Αμερικανίδα ηθοποιό.

Η Evan Rachel Wood σε μήνυμα της στο Instagram προχώρησε σε πολύ σοβαρές καταγγελίες εναντίον του Marilyn Manson, κατηγορώντας τον πως την κακοποιούσε συστηματικά για χρόνια, κατά την διάρκεια της σχέσης τους, στα τέλη των 00s.

Η ηθοποιός στην ανάρτηση της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Το όνομα του είναι Brian Warner, πιο γνωστός και ως Marilyn Manson. Με προσέγγισε ενώ ακόμα ήμουν έφηβη και με κακοποιούσε για χρόνια. Είχα υποστεί πλύση εγκεφάλου και ήμουν πλήρως υποταγμένη».

Η ανάρτηση της Rachel Wood συνεχίζει: «Δεν θα ζω άλλο με τον φόβο των αντιποίνων, ούτε θα ανεχθώ άλλη συκοφαντία. Είμαι εδώ για να εκθέσω έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο, προτού καταστρέψει και άλλες ζωές. Είμαι στο πλευρό των θυμάτων που δεν πρέπει πλέον να μένουν απαθή».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις ακόμα γυναίκες απάντησαν στην ανάρτηση της Wood, λέγοντας πως και οι ίδιες είχαν υποστεί κακοποίηση στο παρελθόν από τον μουσικό, ενώ και μια τέταρτη ενώ αρχικά έγραψε την εμπειρία της, στην συνέχεια έσβησε την ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτηση της Evan Rachel Wood:

Η Wood είχε αναφερθεί και παλιότερα στην σχέση της με τον Manson, ενώ το 2009 ο ίδιος ο Manson σε συνέντευξη του στο Spin λίγο μετά τον χωρισμό του ζευγαριού είχε πει ότι «φαντάζομαι να συνθλίβω το κρανίο της με μια βαριοπούλα».

Η Wood που συμμετέχει στην σειρά Westworld, είχε σχέση με τον Manson όταν εκείνη ήταν 18 ετών και εκείνος 36.

Από τότε, ο εκκεντρικός τραγουδιστής δεν έχει τοποθετηθεί για την σχέση του με την Wood, ενώ πλέον αναμένουμε την αντίδραση του στα όσα πολύ σοβαρά έγραψε η ηθοποιός.

Ο Marilyn Manson κυκλοφόρησε το τελευταίο του album «We Are Chaos» το 2020, το οποίο βρέθηκε και στην λίστα του rockyourlife με τους 50 καλύτερους δίσκους της προηγούμενης χρονιάς.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top