ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εξοργιστικό video με ναζιστικό χαιρετισμό του Phil Anselmo!

Ένα απίστευτα εξοργιστικό video με τον Phil Anselmo να κάνει ναζιστικούς χαιρετισμούς και να φωνάζει…»white power» εν μέσω αποδοκιμασιών, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Το χειρότερο απο όλα είναι πως το περιστατικό συνέβη σε συναυλία για τη μνήμη του Dimebag, την περασμένη Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στο…

Ένα απίστευτα εξοργιστικό video με τον Phil Anselmo να κάνει ναζιστικούς χαιρετισμούς και να φωνάζει…»white power» εν μέσω αποδοκιμασιών, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Το χειρότερο απο όλα είναι πως το περιστατικό συνέβη σε συναυλία για τη μνήμη του Dimebag, την περασμένη Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στο Lucky Strike Live, στο Hollywood.

Το video καταγράφηκε απο τον χρήστη Chris R, ο οποίος πόσταρε λίγο μετά στο YouTube: «Νομίζω πως όλοι πρέπει να το δουν αυτό. Ήταν μια απαράδεκτη στιγμή που χάλασε όλη την βραδιά. Αυτό ΔΕΝ είναι οι Pantera. Δεν είναι δυνατόν να μη κάνει κάτι για αυτό ο Vinny Paul. Phil Anselmo είσαι ρατσιστής!.

Λίγο μετά τον σάλο που ξέσπασε, ο Anselmo πήρε θέση λέγοντας πως απλά… «έκανε ένα αστείο».

«Παραδέχομαι την ενέργεια μου αλλά όλα αυτά οφείλονται στο κρασί. Ήταν απλά ένα αστείο επειδήσ τα παρασκήνια πίναμε λευκό κρασί. Εγώ αγαπώ τους πάντες και δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα» καταλήγει στο μήνυμα του ο Anselmo.

Δείτε το video με την απίστευτη ενέργεια του Anselmo και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top