ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Σπουδαίο ρεκόρ από τον Bruce Springsteen με Top5 album σε έξι δεκαετίες

Ο μοναδικός καλλιτέχνης που πετυχαίνει κάτι τέτοιο. Ένα φοβερό ρεκόρ πέτυχε ο Bruce Springsteen, καθώς είναι ο μόνος καλλιτέχνης που έχει τουλάχιστον ένα album στο Top5, τις έξι τελευταίες δεκαετίες! Το «Letter To You» βρέθηκε στην θέση No.2 των Billboard charts, με τον Springsteen να είναι ο μόνος που έχει…

Ο μοναδικός καλλιτέχνης που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Ένα φοβερό ρεκόρ πέτυχε ο Bruce Springsteen, καθώς είναι ο μόνος καλλιτέχνης που έχει τουλάχιστον ένα album στο Top5, τις έξι τελευταίες δεκαετίες!

Το «Letter To You» βρέθηκε στην θέση No.2 των Billboard charts, με τον Springsteen να είναι ο μόνος που έχει πετύχει να βρίσκεται στο Top5 τις έξι τελευταίες δεκαετίες. Στα 70s το Αφεντικό είχε δύο albums στο Top5, αρχικά με το «Born To Run» και στην συνέχεια με το «Darkness On The Edge Of Town». Στα 80s ο Springsteen μπήκε στο Top5 με τα «The River», «Nebraska», «Born In The USA», «Bruce Springsteen & The E Street Band 1975-1985» και «Tunnel Of Love». Τα 90s είδαν το «Human Touch» να ανεβαίνει στο No.2 και το «Lucky Town» στο No.3, ενώ η συλλογή «Greatest Hits» πήγε κατευθείαν στην κορυφή. Την επόμενη δεκαετία, τα «The Rising», «Devils & Dust», «We Shall Overcome: The Seeger Sessions», «Magic» και «Working On A Dream» τα κατάφεραν και μπήκαν και αυτά στο Top5 των charts. Όλα τα studio albums που κυκλοφόρησε ο Springsteen την προηγούμενη δεκαετία («Wrecking Ball», «High Hopes» και «Western Stars») σκαρφάλωσαν στις πρώτες δύο θέσεις, ενώ το ίδιο συνέβη και με την συλλογή «Chapter And Verse» του 2016.

Διαβάστε ακόμα: Ο Bruce Springsteen δάνεισε την φωνή του στην τελευταία πολιτική διαφήμιση του Joe Biden.

Ο βετεράνος τραγουδοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Rolling Stone αποκάλυψε πως στα σκαριά υπάρχουν ακόμα αρκετά projects και μουσική, η οποία αναμένεται να δει το φως της δημοσιότητας τα επόμενα χρόνια.

Latest from IN FOCUS

Go to Top