ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Franz Ferdinand επιστρέφουν με το νέο τους album «Always Ascending»

«Αυτή είναι η αρχή μιας νέας εποχής» λέει ο Alex Kapranos. Οι Franz Ferdinand ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους studio album «Always Ascending», δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα το title track και πρώτο single μέσα από τον δίσκο. «Για εμάς αυτή είναι η αρχή μιας νέας εποχής» είπε στις δηλώσεις…

«Αυτή είναι η αρχή μιας νέας εποχής» λέει ο Alex Kapranos.

Οι Franz Ferdinand ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους studio album «Always Ascending», δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα το title track και πρώτο single μέσα από τον δίσκο.

«Για εμάς αυτή είναι η αρχή μιας νέας εποχής» είπε στις δηλώσεις που έκανε ο εγκέφαλος της μπάντας Alex Kapranos στο περιοδικό NME, για να προσθέσει για το νέο single: «Νομίζω πως πρόκειται για ένα πολύ αντιπροσωπευτικό δείγμα του πως θα ακούγεται το album».

Ο Kapranos έκανε επίσης λόγο για ένα αρκετά φουτουριστικό νέο album, θέλοντας να δώσει το στίγμα των νέων Franz Ferdinand.

Οι fans περίμεναν με ανυπομονησία τα νέα τραγούδια του αγαπημένου τους συγκροτήματος, ιδιαίτερα μετά και την αποχώρηση του κιθαρίστα Nick McCarthy, ο οποίος έφυγε από την μπάντα έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια.

Το tracklist του «Always Ascending»:

01. Always Ascending
02. Lazy Boy
03. Paper Cages
04. Finally
05. The Academy Award
06. Lois Lane
07. Huck And Jim
08. Glimpse Of Love
09. Feel The Love Go
10. Slow Don’t Kill Me Slow

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top