ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Franz Ferdinand επιστρέφουν!

Ο frontman του συγκροτήματος Alex Kapranos επιβεβαίωσε πως η μπάντα κυκλοφορεί σύντομα νέα μουσική. Ευχάριστα είναι τα νέα για τους fans των Franz Ferdinand, καθώς ο τραγουδιστής της μπάντας Alex Kapranos γνωστοποίησε πως το group θα κυκλοφορήσει σύντομα νέα μουσική. Ο Kapranos έδωσε την πληροφορία μέσω Twitter, απαντώντας σε ερώτηση…

Ο frontman του συγκροτήματος Alex Kapranos επιβεβαίωσε πως η μπάντα κυκλοφορεί σύντομα νέα μουσική.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους fans των Franz Ferdinand, καθώς ο τραγουδιστής της μπάντας Alex Kapranos γνωστοποίησε πως το group θα κυκλοφορήσει σύντομα νέα μουσική.

Ο Kapranos έδωσε την πληροφορία μέσω Twitter, απαντώντας σε ερώτηση φίλου του συγκροτήματος για το εάν το συγκρότημα βρίσκεται σε διαδικασία σύνθεσης νέου υλικού.

«Ναι» ήταν η λακωνική απάντηση του Ελληνικής καταγωγής τραγουδιστή των Franz Ferdinand.

Θυμίζουμε πως το τελευταίο album των Βρετανών ήταν το «Right Thoughts, Right Words, Right Action» του 2013. Δύο χρόνια μετά, σε συνεργασία με τους Sparks, οι Franz Ferdinand χρησιμοποιώντας το όνομα FFS κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο τους.

Στο συγκρότημα πλέον δε βρίσκεται έπειτα από 14 χρόνια ο κιθαρίστας και συν-ιδρυτής του group Nick McCarthy, ο οποίος αποχώρησε τον Ιούλιο του 2016 για να αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά του.

Στο πλευρό πλέον του frontman Alex Kapranos, του μπασίστα Bob Hardy και του drummer Paul Thomson βρίσκεται ο κιθαρίστας Dino Bardot και Julian Corrie. Ο τελευταίος δημιουργούσε ηλεκτρονική μουσική με το καλλιτεχνικό όνομα Miaoux Miaoux.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top