ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Geddy Lee και Alex Lifeson: Υπάρχει ζωή μετά τους Rush;

Τα δύο μέλη των Rush σκέφτονται το μέλλον τους. Οι Rush ολοκλήρωσαν την καριέρα τους το 2015 με την απόσυρση του drummer Neil Peart, ο οποίος δυστυχώς πέντε χρόνια αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Είναι όμως αυτό το οριστικό τέλος των Καναδών; Σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε ο κιθαρίστας…

Τα δύο μέλη των Rush σκέφτονται το μέλλον τους.

Οι Rush ολοκλήρωσαν την καριέρα τους το 2015 με την απόσυρση του drummer Neil Peart, ο οποίος δυστυχώς πέντε χρόνια αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Είναι όμως αυτό το οριστικό τέλος των Καναδών;

Σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε ο κιθαρίστας Alex Lifeson, αποκάλυψε πως μαζί με τον μπασίστα/τραγουδιστή Geddy Lee σκέφτονται να συνεχίσουν να γράφουν μουσική.

«Μόλις ολοκληρώσαμε την τελευταία μας περιοδεία το 2015, ξεκίνησα να γράφω μόνος μου μουσική. Ο Geddy δούλευε πάνω στο βιβλίο του. Έχουμε συζητήσει το ενδεχόμενο να συνεχίσουμε να κάνουμε πράγματα μαζί».

Και πρόσθεσε: «Ακόμα το συζητάμε και πιστεύω πως κάτι θα κάνουμε. Φυσικά τώρα με την πανδημία, όλα αυτά έχουν πάει πίσω. Έχουμε πρόθεση να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που μάθαμε από παιδιά. Δουλεύουμε πολύ καλά μαζί και θα δούμε που θα μας βγάλει».

Το 2018 ο Lifeson είχε δηλώσει πως «οι Rush τελείωσαν», αν και τόσο αυτός όσο και ο Lee είχαν τονίσει πως δεν πρόκειται να σταματήσουν να παίζουν μαζί.

Για τον θάνατο του Neil Peart ο Lifeson είπε: «Όταν πέθανε ο Neil δεν είχαμε πλέον την πρόθεση να συνεχίσουμε. Μετά από 41 χρόνια φτάσαμε να πούμε… αρκετά».

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι fans των Rush δεν είναι αρνητικοί σε μια πιθανή επανασύνδεση των Lifeson/Lee και την δημιουργία μουσικής, είτε υπό το όνομα του αγαπημένου τους συγκροτήματος είτε ως ένα νέο project. Προς το παρόν όμως, τα πάντα είναι σε επίπεδο συζητήσεων.

Διαβάστε ακόμα: Τα albums των Καναδών θεών του progressive rock από το λιγότερο καλό στο καλύτερο.

Latest from IN FOCUS

Go to Top