ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Για δύο Όσκαρ πάνε οι Trent Reznor και Atticus Ross

Τα μέλη των Nine Inch Nails πάνε για ακόμα μια διάκριση. Λίγες ημέρες μετά την επιτυχία τους στις Χρυσές Σφαίρες, οι Trent Reznor και Atticus Ross είναι υποψήφιοι για δύο Όσκαρ για την μουσική τους στις ταινίες Mank (του Dave Fincher) και Soul (των Pete Docter και Kemp Powers). Το…

Τα μέλη των Nine Inch Nails πάνε για ακόμα μια διάκριση.

Λίγες ημέρες μετά την επιτυχία τους στις Χρυσές Σφαίρες, οι Trent Reznor και Atticus Ross είναι υποψήφιοι για δύο Όσκαρ για την μουσική τους στις ταινίες Mank (του Dave Fincher) και Soul (των Pete Docter και Kemp Powers).

Το 2011 τα δύο μέλη των Nine Inch Nails είχαν συνεργαστεί με τον Fincher στο Social Network (2011) κερδίζοντας ξανά το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο, ενώ το 2020 πήραν το βραβείο Emmy για την δουλειά τους στο τηλεοπτικό The Watchmen.

Τα φετινά Όσκαρ ενδιαφέρουν τους rock fans και για την υποψηφιότητα της ταινίας The Sound Of Metal, στην οποία ο πρωταγωνιστής Riz Ahmed υποδύεται έναν drummer ενός metal συγκροτήματος, που σταδιακά χάνει την ακοή του.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Για να είμαι ειλικρινής, ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έχουμε κάνει. Όταν δουλεύουμε πάνω σε ένα project δεν κοιτάμε τα charts. Απλώς προσπαθούμε να συνθέσουμε την καλύτερη μουσική που μπορούμε… και αντιμετωπίζουμε τις συνέπειες μετά» είπε ο Trent Reznor.

Ο Reznor πρόσθεσε ακόμα πως όσο περνά ο καιρός αναζητά συνεχώς πηγές έμπνευσης σε διαφορετικά πράγματα, προκειμένου να παραμένει ενεργός συνθετικά και να ανταποκρίνεται στις καλλιτεχνικές προκλήσεις.

Στον δρόμο για τα Όσκαρ, οι Trent Reznor και Atticus Ross θα «αναμετρηθούν» με τους Emile Mosseri, Terence Blanchard και James Newton Howard.

Όλα αυτά την στιγμή που οι Reznor και Ross δουλεύουν παράλληλα πάνω σε νέο υλικό των Nine Inch Nails, το οποίο αισιοδοξούμε να ακούσουμε μέσα στο 2021.

Οι τελευταίες δισκογραφικές δουλειές των Nine Inch Nails ήταν τα «Ghosts V: Together» και «Ghosts V:Locusts» του 2020.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top