ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Το Google Play Music συγχωνεύεται με το YouTube Music

Οι δύο εταιρίες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Το Google Play Music θα πάψει τις υπηρεσίες της μέχρι το τέλος του έτους καθώς συγχωνεύεται με την συνδρομητική μουσική υπηρεσία του YouTube. Την είδηση ανακοίνωσε η μητρική εταιρία Alphabet το βράδυ της Τρίτης, 4 Αυγούστου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι…

Οι δύο εταιρίες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Το Google Play Music θα πάψει τις υπηρεσίες της μέχρι το τέλος του έτους καθώς συγχωνεύεται με την συνδρομητική μουσική υπηρεσία του YouTube. Την είδηση ανακοίνωσε η μητρική εταιρία Alphabet το βράδυ της Τρίτης, 4 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι χρήστες του Google Play Music θα πρέπει να μεταφέρουν την αποθηκευμένη μουσική τους στην πλατφόρμα του YouTube Music, καθώς η πρώτη σταδιακά θα διακόψει τις υπηρεσίες της από τον Σεπτέμβρη σε Νέα Ζηλανδία και Νότια Αφρική και από τον Οκτώβριο στον υπόλοιπο κόσμο.

Το Google Play Music θα δώσει χρόνο στους χρήστες να μεταφέρουν την αποθηκευμένη τους μουσική στο YouTube Music μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

Ήδη ο χρήστες του YouTube Music έχουν δει αναβαθμίσεις στην πλατφόρμα, με την νέα μορφή να τους δίνει την επιλογή να δημιουργούν μουσικές λίστες, ενώ γενικότερη είναι και η αναβάθμιση στην επιλογή πλοήγησης.

«Όλα αυτά τα χρόνια δουλέψαμε σκληρά προκειμένου να κάνουμε το YouTube Music μια φανταστική εμπειρία, συγχωνεύοντας το τελικά με το Google Play Music. Έτσι πετύχαμε το απόλυτο» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Όσοι χρήστες δεν επιθυμούν να συνεχίσουν την συνδρομή τους στο YouTube Music, θα πρέπει μέχρι το τέλος του έτους να την ακυρώσουν.

Latest from IN FOCUS

Go to Top