ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Grammys 2019: Όλες οι rock και metal υποψηφιότητες

Δείτε όλα τα ονόματα σε όλες τις κατηγορίες. Όπως κάθε χρονιά, ανακοινώθηκαν και φέτος οι υποψηφιότητες των Grammy Awards, με αρκετές ενδιαφέρουσες συμμετοχές στις κατηγορίες με rock ενδιαφέρον. Η φετινή, 61η συνολικά, τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου στο Staples Center του Los Angeles, με τηλεοπτική μετάδοση από το CBS.…

Δείτε όλα τα ονόματα σε όλες τις κατηγορίες.

Όπως κάθε χρονιά, ανακοινώθηκαν και φέτος οι υποψηφιότητες των Grammy Awards, με αρκετές ενδιαφέρουσες συμμετοχές στις κατηγορίες με rock ενδιαφέρον.

Η φετινή, 61η συνολικά, τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου στο Staples Center του Los Angeles, με τηλεοπτική μετάδοση από το CBS.

Το ενδιαφέρον της rock και metal κοινότητας είναι και πάλι έντονο, με συμμετοχές σε αρκετές κατηγορίες, όπως αυτή του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη, με τους Greta Van Fleet να βρίσκονται ανάμεσα στους υποψηφίους, αλλά και αυτή του Willie Nelson με την υποψηφιότητά του στην κατηγορία Best Pop Vocal Album.

Στις αμιγώς rock και metal κατηγορίες, το ενδιαφέρον του κοινού στρέφεται στα βραβεία Best Rock Album, Best Rock Song, Best Alternative Music Album και Best Metal Performance.

Πιο ειδικά, στην κατηγορία Best Rock Album το βραβείο διεκδικούν οι Alice In Chains με το «Rainier Fog», οι Fall Out Boy με το «Μ Α Ν Ι Α», οι Ghost με το «Prequelle», οι Greta Van Fleet με το EP «From The Fires» και οι Weezer με το «Pacific Daydream».

Για το καλύτερο rock τραγούδι (Best Rock Song), η μάχη θα γίνει ανάμεσα στους Greta Van Fleet («Black Smoke Rising»), Twenty One Pilots («Jumpsuit»), Bring Me The Horizon («Mantra»), Ghost («Rats») και St. Vincent («Masseduction»).

Για το βραβείο του Best Alternative Music Album θα παλέψουν οι Arctic Monkeys («Tranquility Base Hotel + Casino»), Beck («Colors), Bjork («Utopia»), David Byrne («American Utopia») και St. Vincent («Masseduction»).

Τέλος, στην κατηγορία Best Metal Performance το βραβείο διεκδικούν οι Fire με το «Electric Messiah», οι Deafheaven («Honeycomb»), οι Between The Buried And Me («Condemned To The Gallows»), οι Underoath («Oh My Teeth») και οι Trivium («Betrayer»).

Για να δείτε όλες τις συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες των φετινών Grammy Awards πατήστε εδώ.

Latest from TOP STORIES

Go to Top