ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Hayley Williams κάνει restart στους Paramore!

Η Hayley Williams βγάζει από τον πάγο… τους Paramore. Η Hayley Williams όπως όλα δείχνουν θέλει να βγάλει από τον πάγο τους Paramore και μάλιστα το ανακοίνωσε μέσω Twitter. Δείτε τι απάντησε σε μήνυμα fan. Η τραγουδίστρια που κυκλοφόρησε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δύο προσωπικά albums, σκοπεύει να αφήσει…

Η Hayley Williams βγάζει από τον πάγο… τους Paramore.

Η Hayley Williams όπως όλα δείχνουν θέλει να βγάλει από τον πάγο τους Paramore και μάλιστα το ανακοίνωσε μέσω Twitter. Δείτε τι απάντησε σε μήνυμα fan.

Η τραγουδίστρια που κυκλοφόρησε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα δύο προσωπικά albums, σκοπεύει να αφήσει στην άκρη για την ώρα την προσωπική της καριέρα και να φέρει ξανά στο προσκήνιο το pop/punk group της.

Σε ερώτηση fan για το εάν υπάρχουν κομμάτια που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τους Paramore, η Williams τόνισε μέσω Twitter: «Υπάρχουν περισσότερα τραγούδια. Δεν σχεδιάζω άλλο solo album και δεν είμαι σίγουρη αν αυτά τα κομμάτια θα ήταν καλά για ένα album των Paramore. Είμαι έτοιμη για τους Paramore. Πάμε».

Η Williams έχει τονίσει σε όλους τους τόνους πως παρά την κυκλοφορία του ντεμπούτου της «Petals For Armor», οι Paramore δεν έχουν τελειώσει.

Οι Paramore κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους album «After Laughter» το 2017.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top