ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Iced Earth – Incorruptible

    Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ο Stu Block αποτέλεσε πηγή ζωής για την πολυαγαπημένη μπάντα του Ελληνικού metal κοινού. Το «Incorruptible» αποτελεί την τρίτη studio δουλειά του group με τον Stu στο μικρόφωνο, και μετά από αρκετές ακροάσεις θεωρώ ότι ίσως και να είναι η…

 

 

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ο Stu Block αποτέλεσε πηγή ζωής για την πολυαγαπημένη μπάντα του Ελληνικού metal κοινού. Το «Incorruptible» αποτελεί την τρίτη studio δουλειά του group με τον Stu στο μικρόφωνο, και μετά από αρκετές ακροάσεις θεωρώ ότι ίσως και να είναι η καλύτερη δουλειά των Αμερικανών με τον πιο πρόσφατο τραγουδιστή τους. Τα καλύτερα σημεία αυτής της δουλειάς βρίσκονται στις στιγμές μεσαίων και χαμηλών ταχυτήτων (και ευτυχώς είναι αρκετές). Δεν ξέρω γιατί, απλά έχω πολλά χρόνια να ακούσω ένα πραγματικά καλό γρήγορο τραγούδι από τους Iced Earth. Εδώ η πιο δυνατή στιγμή είναι το «Seven Headed Whore» το οποίο κερδίζει και πείθει καθώς είναι σύντομο και straight to the point, ενώ την παράσταση προσωπικά έκλεψε το ορχηστρικό «Ghost Dance» με την μελωδικότητα του. Πραγματικά καθόλου άσχημα… και αυτήν την φορά δεν μιλάει ο ενθουσιασμός ενός παλιού οπαδού που βλέπει μια αγαπημένη μπάντα της εφηβείας του να ξαναβρίσκει τον δρόμο της.

Συγκρότημα: Iced Earth
Album: Incorruptible
Label: Century Media
Release Date: 15/06/2017

Αλλεργικός στους εγωκεντρικούς τύπους, τους ξερόλες και τους δήθεν, κοιτάζει μόνο τη δουλειά του, την οποία και επιθυμεί να κάνει όσο καλύτερα μπορεί. Προσέχει να μένει όσο μπορεί μακριά από οποιουδήποτε είδους φανατισμένους ανθρώπους, καθώς πιστεύει ότι αποτελεί σοβαρότατη ένδειξη έλλειψης ευφυΐας αλλά και ανασφάλειας του ατόμου. Η σχέση του με τη μουσική μπορεί να χαρακτηριστεί εθιστική, μιας και η έλλειψη της μπορεί να προκαλέσει στερητικό σύνδρομο.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top