ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iron Maiden, Rage Against The Machine και Foo Fighters για Rock And Roll Hall Of Fame

Όλες οι υποψηφιότητες για το Rock And Roll Hall Of Fame 2021. Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων για το Rock And Roll Hall Of Fame 2021, με τους Iron Maiden, Rage Against The Machine και Foo Fighters να ξεχωρίζουν. «Οι νέες υποψηφιότητες δείχνουν το εύρος που καλύπτει το…

Όλες οι υποψηφιότητες για το Rock And Roll Hall Of Fame 2021.

Στην δημοσιότητα δόθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων για το Rock And Roll Hall Of Fame 2021, με τους Iron Maiden, Rage Against The Machine και Foo Fighters να ξεχωρίζουν.

«Οι νέες υποψηφιότητες δείχνουν το εύρος που καλύπτει το Hall Of Fame. Όλοι οι φετινοί υποψήφιοι άφησαν τον στίγμα τους στην μουσική και επηρέασαν αμέτρητους καλλιτέχνες και συγκροτήματα» σχολιάζει το Hall Of Fame.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Foo Fighters και οι Iron Maiden είναι δύο από τα 7 ονόματα που είναι υποψήφια για πρώτη φορά. Τα υπόλοιπα πέντε είναι οι Go-Go, Jay-Z, Carole King (σαν ερμηνεύτρια), Fela Kuti και Dionne Warwick.

Αναλυτικά τα ονόματα των υποψηφίων για το Rock And Roll Hall Of Fame 2021.
Mary J. Blige
Kate Bush
Devo
Foo Fighters
The Go-Go’s
Iron Maiden
Jay-Z
Chaka Khan
Carole King
Fela Kuti
LL Cool J
New York Dolls
Rage Against the Machine
Todd Rundgren
Tina Turner
Dionne Warwick

Όπως κάθε φορά, οι fans θα έχουν την ευκαιρία για την δική τους ψήφο, μέχρι τις 30 Απριλίου. Οι ψήφοι από τους πέντε πρώτους αγαπημένους του κοινού θα προσμετρηθούν με αυτούς των καλλιτεχνών, δημοσιογράφων, συντακτών και ανθρώπων της μουσικής βιομηχανίας.

Εδώ μπορείτε να ψηφίσετε και εσείς τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.

Latest from TOP STORIES

Go to Top