ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

James Hetfield: «Δεν ξέρω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα των Metallica»

Όλα όσα έγιναν στην εκδήλωση στο μουσείο αυτοκινήτων Petersen. Την περασμένη Πέμπτη ο James Hetfield των Metallica πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση εδώ και τέσσερις μήνες, διάστημα το οποίο πέρασε σε κλινική αποτοξίνωσης. Ο frontman των Αμερικανών metallers είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα στο μουσείο αυτοκινήτων Petersen. Η εκδήλωση…

Όλα όσα έγιναν στην εκδήλωση στο μουσείο αυτοκινήτων Petersen.

Την περασμένη Πέμπτη ο James Hetfield των Metallica πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση εδώ και τέσσερις μήνες, διάστημα το οποίο πέρασε σε κλινική αποτοξίνωσης. Ο frontman των Αμερικανών metallers είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα στο μουσείο αυτοκινήτων Petersen.

Η εκδήλωση ονομάστηκε Reclaimed Rust: The James Hetfield Collection και εκεί ο φυσικός ηγέτης του συγκροτήματος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει μέρος από την προσωπική του συλλογή αυτοκινήτων, να συνομιλήσει με fans αλλά και να δημοπρατήσει κιθάρες του.

Σε μια από τις ερωτήσεις κατά την διάρκεια της συζήτησής του με το κοινό, ο Hetfield κλήθηκε να αναφερθεί στο μέλλον των Metallica, απαντώντας: «Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Αυτή τη στιγμή είμαι εδώ μαζί σας. Για το μετά δεν γνωρίζω. Αυτή είναι η ομορφιά. Θα συζητήσουμε με το group και θα δούμε τι θα κάνουμε. Λειτουργούμε καλύτερα με τον φόβο του αγνώστου. Έτσι νιώθεις ζωντανός».

Το video από την έκθεση αυτοκινήτων:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top