ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Jinjer – Micro (EP)

Οι Jinjer δείχνουν πως βρίσκονται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας τους και το «Micro» έρχεται ουσιαστικά να κεφαλαιοποιήσει την επιτυχία που σημείωσε το «King Of Everything» του 2016. Τα πέντε νέα τραγούδια αυτού του EP δεν θα κάνουν τους οπαδούς των Ουκρανών σοφότερους, με την μπάντα να διατηρεί τον groovy…

Οι Jinjer δείχνουν πως βρίσκονται στην καλύτερη περίοδο της καριέρας τους και το «Micro» έρχεται ουσιαστικά να κεφαλαιοποιήσει την επιτυχία που σημείωσε το «King Of Everything» του 2016. Τα πέντε νέα τραγούδια αυτού του EP δεν θα κάνουν τους οπαδούς των Ουκρανών σοφότερους, με την μπάντα να διατηρεί τον groovy χαρακτήρα του, με τις μελωδίες σε πρώτο πλάνο και φυσικά τις ερμηνείες της εξαιρετικής Tatiana Shmailyuk να ξεχωρίζουν. Το γεγονός ότι το συγκρότημα έχει εξαιρετικές τεχνικές δυνατότητες είναι εμφανές σε κάθε κομμάτι, με τα μέλη να επενδύουν σε αυτό, αλλάζοντας συχνά ρυθμούς και τέμπο. Συμπερασματικά, το «Micro» βάζει ακόμα ένα λιθαράκι στο όνομα της μπάντας, το οποίο χτίζεται με στέρεες βάσεις.

Συγκρότημα: Jinjer
EP: Micro
Label: Napalm
Ημ. Κυκλοφορίας: 11/01/2019

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top