ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

John Dolmayan: «Οι εκλογές στις ΗΠΑ δεν έχουν τελειώσει ακόμα»

Ο drummer των System Of A Down δεν δέχεται την ήττα του Ντόναλντ Τραμπ. Την αβάσιμη ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ περί νοθείας στις πρόσφατες εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται πως υιοθετεί και ο John Dolmayan, drummer των System Of A Down. Ο Dolmayan είχε εκφράσει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν…

Ο drummer των System Of A Down δεν δέχεται την ήττα του Ντόναλντ Τραμπ.

Την αβάσιμη ρητορική του Ντόναλντ Τραμπ περί νοθείας στις πρόσφατες εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται πως υιοθετεί και ο John Dolmayan, drummer των System Of A Down.

Ο Dolmayan είχε εκφράσει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν την στήριξη του προς τον Τραμπ, ερχόμενος μάλιστα σε κόντρα με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Serj Tankian. Έχοντας χαρακτηρίσει το κίνημα Black Lives Matter ως εργαλείο προπαγάνδας των Δημοκρατικών και τονίζοντας ότι ο Τραμπ είναι ο καλύτερος Πρόεδρος που θα μπορούσαν να έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο drummer δεν έκρυψε τις πολιτικές του πεποιθήσεις, ξαφνιάζοντας αρκετά τους fans του συγκροτήματος.

Τώρα σε μήνυμα του στο Instagram ο Dolmayan αναφερόμενος στον Τραμπ έγραψε πως «πολέμησε για εμάς από την πρώτη ημέρα. Τώρα ήρθε η ώρα να πολεμήσουμε εμείς για αυτόν».

Διαβάστε ακόμα: Οι System Of A Down κυκλοφορούν νέα μουσική μετά από 15 χρόνια.

Στο μήνυμα που συνοδεύει την ανάρτηση του, ο Dolmayan μεταξύ άλλων αναφέρει: «Εάν η θέληση του Αμερικανικού λαού είναι ο Joe Biden ας είναι, αρκεί να μην υπάρχει κάποια απάτη».

Και συνεχίζει: «Αυτός ο Πρόεδρος δεχόταν συνεχώς επιθέσεις όλα αυτά τα χρόνια από τα media και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γιατί; Κατάφερε να αντιμετωπίσει μια μεγάλη κρίση όπως η πανδημία ενώ αντιμετώπισε και τα προβλήματα στην οικονομία την στιγμή που οι αντίπαλοί του τον επέκριναν ελπίζοντας ότι η οικονομία μας θα βουλιάξει για να τον κατηγορήσουν».

Στον επίλογο του μηνύματος του, ο John Dolmayan τονίζει πως «Δύσκολα θα δούμε ξανά έναν μη πολιτικό να θέτει υποψηφιότητα για την προεδρεία της χώρας, κάτι που δεν είναι καθόλου καλό για την χώρα».

Ο Τραμπ ρίχνει συνεχώς λάδι στην φωτιά αρνούμενος να δεχθεί την ήττα του στις κάλπες παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες δέχεται πιέσεις ακόμα και από Ρεπουμπλικάνους αξιωματούχους για να αναγνωρίσει επιτέλους το αποτέλεσμα.

Φυσικά, δεν υπάρχει καμία ένδειξη ή απόδειξη περί νοθείας ή απάτης στις εκλογές που διεξήχθησαν την περασμένη εβδομάδα.

Ο Serj Tankian δήλωσε πρόσφατα στο Forbes απογοητευμένος για τις πολιτικές πεποιθήσεις του Dolmayan.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΠΡΟΣΩΠΑ

Go to Top