ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Jonathan Davis – Black Labyrinth

Μπορεί ο Jonathan Davis στη solo πορεία του να θέλει να παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο, πιο ευέλικτο και πέρα από το nu-metal και τους Korn, αλλά δεν απογοητεύει τους οπαδούς του. Στο «Black Labyrinth», εκτός από την πολύ εκφραστική του φωνή, βάζει ηλεκτρονικά στοιχεία, σκοτεινά vibes έως sitar, βιολί και…

Μπορεί ο Jonathan Davis στη solo πορεία του να θέλει να παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο, πιο ευέλικτο και πέρα από το nu-metal και τους Korn, αλλά δεν απογοητεύει τους οπαδούς του. Στο «Black Labyrinth», εκτός από την πολύ εκφραστική του φωνή, βάζει ηλεκτρονικά στοιχεία, σκοτεινά vibes έως sitar, βιολί και duduk για να ικανοποιήσει το όραμα μιας δεκαετίας. Τρανταχτό παράδειγμα το «Basic Needs», μια μελωδία γεμάτη ατμόσφαιρα, ποικίλα στοιχεία και επιρροές. Ξεχωρίζουν επίσης το «What It Is» το οποίο αποτέλεσε και μέρος του soundtrack του θρίλερ «American Satan» και το «What You Believe». Ο Davis ανοίγεται άφοβα σε νέα πεδία και «σερβίρει» ένα ενδιαφέρον προσωπικό υλικό, δίνοντας λόγο ύπαρξης σε αυτό που ονομάζουμε solo album.

Καλλιτέχνης: Jonathan Davis
Album: Black Labyrinth
Label: Sumerian
Ημ. Κυκλοφορίας: 25/05/2018

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top