ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Julian Casablancas: «Σας παρακαλώ, όχι άλλο blues rock»

Οι Strokes πήραν το πρώτο τους Grammy για το «The New Abnormal». Πριν από λίγες ημέρες οι Strokes με το «The New Abnormal» κέρδισαν το πρώτο τους Grammy στην κατηγορία του Καλύτερου Rock Album. Στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά την απονομή του βραβείου, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Julian Casablancas…

Οι Strokes πήραν το πρώτο τους Grammy για το «The New Abnormal».

Πριν από λίγες ημέρες οι Strokes με το «The New Abnormal» κέρδισαν το πρώτο τους Grammy στην κατηγορία του Καλύτερου Rock Album.

Στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά την απονομή του βραβείου, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Julian Casablancas μίλησε για το βραβείο, ενώ εξέφρασε και την άποψη του για το blues rock:

«Τις πιο πολλές φορές κάνω πλάκα με το rock n roll, όταν θεωρώ πως είναι ωραίο το ότι εμείς κερδίσαμε ένα τόσο σημαντικό βραβείο. Όποιος πιστεύει ότι κάποια πράγματα έχουν πεθάνει, μάλλον έχει πρόβλημα και η φαντασία τους είναι αυτή που είναι νεκρή. Όμως ειλικρινά, υπάρχει χώρος για τόσα διαφορετικά είδη μουσικής, όχι όμως άλλο blues rock. Σας παρακαλώ, όχι άλλο από αυτό».

Το «The New Abnormal» βρέθηκε στην λίστα του rockyourlife με τις 50 κορυφαίες κυκλοφορίες του 2020.

Δείτε το video με την απονομή του βραβείου στους Strokes:

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top