ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Καλώς ήρθατε στο Masterclass των Black Keys!

Συνεχίζονται τα promo videos για το «Let’s Rock». Οι Black Keys έχουν επενδύσει αρκετό χρόνο και ενέργεια για την προώθηση του νέου τους studio album «Let’s Rock». Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, σας παρουσιάσαμε όλα τα promos των Αμερικανών για την κυκλοφορία του νέου τους album, πρώτου μετά το «Turn Blue»…

Συνεχίζονται τα promo videos για το «Let’s Rock».

Οι Black Keys έχουν επενδύσει αρκετό χρόνο και ενέργεια για την προώθηση του νέου τους studio album «Let’s Rock».

Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι, σας παρουσιάσαμε όλα τα promos των Αμερικανών για την κυκλοφορία του νέου τους album, πρώτου μετά το «Turn Blue» του 2014.

Οι Dan Auerbach και Patrick Carney «ξαναχτυπάν» με ένα Masterclass parody video, στο οποίο υπόσχονται να κάνουν όλους εμάς καλύτερους μουσικούς… εφόσον είμαστε φυσικά τόσο ταλαντούχοι όσο αυτοί.

Στο video διάρκειας 2 λεπτών περίπου το ντουέτο από το Akron βλέπουμε τον Auerbach να μας λέει για το πως έγραψε ένα τραγούδι τρώγοντας χαβιάρι με τον Michael Jordan στο Παρίσι, ενώ ο Carney παραδίδει μαθήματα drums προσθέτοντας: «Ένα από τα σπουδαία πράγματα του να είσαι drummer, είναι το πως δεν είσαι καλός κιθαρίστας, τουλάχιστον όχι τόσο καλός όσο ο κιθαρίστας που έχεις στην μπάντα σου».

Δείτε το χιουμοριστικό Masterclass των Black Keys:

Latest from IN FOCUS

Go to Top