ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάτι «τρέχει» με τους Mars Volta

Δείτε το μήνυμα των Mars Volta στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οχτώ χρόνια μετά την επίσημη διάλυσή τους, οι Mars Volta φαίνεται πως ετοιμάζουν κάτι νέο. Δείτε το μήνυμα των Omar Rodriguez-Lopez και Cedric Bixler-Zavala στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με ένα «μυστήριο» teaser που ανέβασαν στα social media, οι Mars Volta…

Δείτε το μήνυμα των Mars Volta στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οχτώ χρόνια μετά την επίσημη διάλυσή τους, οι Mars Volta φαίνεται πως ετοιμάζουν κάτι νέο. Δείτε το μήνυμα των Omar Rodriguez-Lopez και Cedric Bixler-Zavala στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με ένα «μυστήριο» teaser που ανέβασαν στα social media, οι Mars Volta φαίνεται πως ετοιμάζουν την μεγάλη τους επιστροφή! Αυτό τουλάχιστον καταδεικνύει το μικρό clip μέσα από το Clouds Hill Music, ένα studio στο Αμβούργο της Γερμανίας, το οποίο ο Rodriguez-Lopez έχει δηλώσει πως είναι «δεύτερο σπίτι του».

Το teaser περιλαμβάνει ήχους από το «Son Et Lumière», το εναρκτήριο τραγούδι μέσα από το ντεμπούτο τους «Deloused In The Comatorium» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2013.

Δείτε το:

Το συγκρότημα ανανέωσε και τις φωτογραφίες του στο Facebook, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο κινητικότητα.

Οι Mars Volta έχουν προετοιμάσει το έδαφος για την επιστροφή τους το τελευταίο διάστημα. Το 2019, ο Bixler-Zavala απαντώντας σε οπαδό της μπάντας μέσω Twitter, έγραψε αναφερόμενος στην μεγάλη επανασύνδεση πως «…συμβαίνει».

Σε άλλο update, ο τραγουδιστής του group είπε πως το group ετοιμάζει νέο υλικό.

Ο Omar Rodriguez-Lopez κυκλοφόρησε το 2020 το τριπλό album του «The Clouds Hill Tapes Parts I, II & III».

Κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς, ο Kanye West στο περιθώριο της αμφιλεγόμενης προεκλογικής του εκστρατείας είχε πει πως δουλεύει με το συγκρότημα πάνω σε ένα album, χωρίς πάντως να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από το συγκρότημα.

Οι Mars Volta ιδρύθηκαν το 2001 και μέχρι την διάλυση τους το 2013 κυκλοφόρησαν έξι studio και ένα live album, καθώς και δύο EPs.

*ΑΝΑΝΕΩΣΗ*

Οι Mars Volta ανακοίνωσαν πριν από λίγο την κυκλοφορία του box set La Realidad De Los Sueños, το οποίο θα περιλαμβάνει ολόκληρη την δισκογραφία της μπάντας σε βινύλιο.

Το κουτί θα διατεθεί σε 5,000 αντίτυπα και θα είναι διαθέσιμο στις 23 Απριλίου. Οι fans θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν ακυκλοφόρητα κομμάτια και ένα φωτογραφικό λεύκωμα. Εδώ μπορείτε να δείτε και να προ-παραγγείλετε το La Realidad De Los Sueños.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top