ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Και όμως, υπάρχει περίπτωση να δούμε τον John Lydon των Sex Pistols στη Eurovision

Δεν τρολάρουμε καθόλου… ο τίτλος είναι πέρα για πέρα αληθινός. Ο John Lydon, εμβληματική μορφή των Sex Pistols και Public Image, είναι πιθανό να συμμετέχει στον ερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision, εκπροσωπώντας την Ιρλανδία! Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, ο Lydon συνεργάζεται με τον συνθέτη Niall…

Δεν τρολάρουμε καθόλου… ο τίτλος είναι πέρα για πέρα αληθινός. Ο John Lydon, εμβληματική μορφή των Sex Pistols και Public Image, είναι πιθανό να συμμετέχει στον ερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision, εκπροσωπώντας την Ιρλανδία!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, ο Lydon συνεργάζεται με τον συνθέτη Niall Mooney στο country/punk κομμάτι «Please To Meet You» και μαζί ελπίζουν να κερδίσουν τις ψήφους και την προτίμηση του κοινού της Ιρλανδίας, προκειμένου να την εκπροσωπήσουν στη Eurovision.

Δεδομένης μάλιστα της παράδοσης που έχει η χώρα στον διαγωνισμό, η σκέψη και μόνο της συμμετοχής του Lydon είναι από μόνη της σημαντική.

Ο manager του Lydon, John Rambo Stevens, επιβεβαίωσε την είδηση, λέγοντας πως ο θρυλικός punk rocker θα λάβει μέρος -αρχικά- στον εγχώριο Ιρλανδικό διαγωνισμό, αν τελικά το τραγούδι του περάσει από την επιτροπή.

«Θα είναι μεγάλη μας τιμή να εκπροσωπήσουμε την Ιρλανδία στη Eurovision» είπε ο John Rambo Stevens, με τον Mooney να προσθέτει: «Μας ζητήθηκε να κάνουμε κάτι το εντελώς απρόβλεπτο. Η χώρα ήθελε ένα πιασάρικο κομμάτι, κάτι που να τραγουδηθεί από όλο τον κόσμο που θα βρίσκεται εκεί. Έτσι σκέφτηκα τον Lydon. Έγραψα στο management του μη γνωρίζοντας ποιά τελικά θα ήταν η αντίδρασή του. Ευτυχώς όμως, ήταν άκρως θετική».

Στο γιατί ο Lydon να θέλει να εκπροσωπήσει την Ιρλανδία, ο Mooney έγραψε στο Twitter: «Παιδί Ιρλανδών γονιών που μεγάλωσε στο Λονδίνο την περίοδο των μεγάλων ταραχών στη Βόρεια Ιρλανδία (σ.σ: The Troubles, όπως λέγεται η περίοδος 1968-1998). Δε θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο πρεσβευτή της Ιρλανδίας, ειδικά με την πολιτική κατάσταση που βιώνει αυτή την περίοδο ο πλανήτης».

Θυμίζουμε πως ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάη στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της Ιρλανδικής Sun για τον Johnny Rotten και τη Eurovision, στην ανάρτηση του Mooney στο Twitter:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top