ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι King Gizzard & The Lizard Wizard κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Pleura»

Το video του «Pleura» γυρίστηκε και κυκλοφόρησε σε μια μέρα! Οι King Gizzard & The Lizard Wizard έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single «Pleura», το video clip του οποίου γύρισαν και ανέβασαν στο YouTube μέσα σε μια μέρα! Στις 26 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «L.W.». Οι…

Το video του «Pleura» γυρίστηκε και κυκλοφόρησε σε μια μέρα!

Οι King Gizzard & The Lizard Wizard έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους single «Pleura», το video clip του οποίου γύρισαν και ανέβασαν στο YouTube μέσα σε μια μέρα! Στις 26 Φεβρουαρίου η κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «L.W.».

Οι Αυστραλοί psych/prog rockers βρίσκουν συνεχώς τρόπους να ξαφνιάζουν το κοινό. Η τελευταία τους έκπληξη έχει να κάνει με το video του «Pleura», το οποίο γυρίστηκε μέσα σε μια μέρα, με κάθε μέλος του group να παίζει ζωντανά το κομμάτι.

Δείτε το:

Το «Pleura» είναι το δεύτερο κομμάτι που ακούμε μέσα από τον επερχόμενο δίσκο, έπειτα από το «O.N.E» που απολαύσαμε στα τέλη Ιανουαρίου.

Θυμίζουμε πως ενώ αρχικά η μπάντα σχεδίαζε να καθυστερήσει την κυκλοφορία του δίσκου, τελικώς αυτός θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων την επόμενη Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου.

Οι King Gizzard κυκλοφόρησαν το «K.G.» τον περασμένο Νοέμβριο με το «L.W.» να φαντάζει ως η φυσική του συνέχεια.

Σε δηλώσεις που έκανε στο NME ο κιθαρίστας Joey Walker τόνισε πως το 2021 θα είναι μια πολύ παραγωγική χρονιά για το συγκρότημα. Ας μην ξεχνάμε ότι το 2017 οι King Gizzard κυκλοφόρησαν πέντε studio albums!

«Κάτι μέσα μου λέει πως αυτό είναι το καλύτερο album που έχουμε γράψει, αλλά ταυτόχρονα και το χειρότερο» λέει με χιούμορ ο Walker.

Το tracklist του «L.W.»:
01. If Not Now, Then When?
02. O.N.E.
03. Pleura
04. Supreme Ascendancy
05. Static Electricity
06. East West Link
08. Ataraxia
9. See Me
10. K.G.L.W

KING GIZZARD & THE LIZARD WIZARD - L.W.
KING GIZZARD & THE LIZARD WIZARD – L.W.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top