ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Kings Of Leon: Ακούστε το νέο τους single «Echoing»

Οι Kings Of Leon κυκλοφορούν τον επόμενο μήνα το «When You See Yourself». Οι Kings Of Leon έδωσαν στην δημοσιότητα το «Echoing», τρίτο συνολικά single μέσα από το επερχόμενο album τους «When You See Yourself». Τον επόμενο μήνα η κυκλοφορία του όγδοου album από τους Αμερικανούς. Ο διάδοχος του «Walls»…

Οι Kings Of Leon κυκλοφορούν τον επόμενο μήνα το «When You See Yourself».

Οι Kings Of Leon έδωσαν στην δημοσιότητα το «Echoing», τρίτο συνολικά single μέσα από το επερχόμενο album τους «When You See Yourself». Τον επόμενο μήνα η κυκλοφορία του όγδοου album από τους Αμερικανούς.

Ο διάδοχος του «Walls» θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 5 Μαρτίου και ήδη έχουμε ακούσει τα «The Bandit» και «100,000 People».

Ακούστε το «Echoing» με το video να συνοδεύεται από κάποια visuals με live πλάνα των Kings Of Leon:

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Caleb Followill, σε πρόσφατη του συνέντευξη, τόνισε πως το «When You See Yourself» είναι το πιο προσωπικό album που δημιούργησαν ποτέ οι Kings Of Leon:

«Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι γράφω κομμάτια για διάφορα θέματα, αλλά στο τέλος βλέπω πως όλα έχουν κάτι το πολύ προσωπικό μέσα τους» θα πει.

Το «When You See Yourself» έρχεται 4 χρόνια μετά το «Walls» του 2017.

Επιπλέον, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως ο κιθαρίστας Nathan Followill ηχογράφησε με vintage εξοπλισμό, κάτι που ευθύνεται για τον «ζεστό» ήχο που έχουν τα νέα τραγούδια:

«Χρησιμοποίησε παλιά synths και πλήκτρα αλλά όχι μόνο. Προσπαθούσα να τον πείσω να παίξει περισσότερη κιθάρα, όμως όταν ακούσετε τον δίσκο θα νιώσετε το ίδιο… ήταν κάτι πολύ όμορφο».

Το tracklist του «When You See Yourself»:
01. When You See Yourself, Are You Far Away
02. The Bandit
03. 100,000 People
04. Stormy Weather
05. A Wave
06. Golden Restless Age
07. Time In Disguise
08. Supermarket
09. Claire And Eddie
10. Echoing
11. Fairytale

KINGS OF LEON - WHEN YOU SEE YOURSELF
KINGS OF LEON – WHEN YOU SEE YOURSELF

Latest from TOP STORIES

Go to Top