ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Kiss: Τέλος οι περιοδείες μετά το End Of The Road Tour

Ο Paul Stanley εξηγεί πως το συναυλιακό τέλος των Kiss βρίσκεται πλέον κοντά. Οι Kiss αναγκάστηκαν να βάλουν φρένο στην End Of The Road tour όταν ξέσπασε η πανδημία, με τον Paul Stanley να μιλάει για το μέλλον του θρυλικού συγκροτήματος. Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των βετεράνων hard rockers τόνισε…

Ο Paul Stanley εξηγεί πως το συναυλιακό τέλος των Kiss βρίσκεται πλέον κοντά.

Οι Kiss αναγκάστηκαν να βάλουν φρένο στην End Of The Road tour όταν ξέσπασε η πανδημία, με τον Paul Stanley να μιλάει για το μέλλον του θρυλικού συγκροτήματος.

Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των βετεράνων hard rockers τόνισε πως πρόθεση του group είναι όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες να βγει και πάλι στον δρόμο, κάτι που πάντως δεν θα συμβεί για πολλά χρόνια ακόμα.

Ο Stanley τόνισε: «Είχαμε δώσει πάνω από 100 συναυλίες όταν ξέσπασε η πανδημία. Φτάσαμε πλέον σε ένα σημείο που δεν μπορούμε να περιοδεύουμε για πολύ ακόμα. Αν φοράγαμε τζιν και t-shirts ίσως να το κάναμε και στα 80 και στα 90 μας, αλλά με αυτόν τον βαρύ εξοπλισμό που κουβαλάμε, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Θέλουμε να δίνουμε τα καλύτερα shows στους fans μας και αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο».

Ο μουσικός τόνισε για το τέλος των Kiss: «Σίγουρα το τέλος θα είναι δύσκολο. Θα υπάρξουν δάκρυα, το γνωρίζω αυτό. Δεν είναι το ίδιο για όλες τις μπάντες».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η περιοδεία των Kiss θα συνεχιστεί μέσα στους επόμενους μήνες, με το group να έχει μάλιστα προγραμματίσει πάνω από 150 shows, μαζί με μια στάση «στο πιο κρύο μέρος του πλανήτη».

Διαβάστε ακόμα: Ο Gene Simmons επιμένει ότι «το rock έχει πεθάνει».

Οι Kiss ξεκίνησαν την End Of The Road περιοδεία τους το 2019 με προγραμματισμένο τελευταίο show να είναι αυτό της Νέας Υόρκης τον ερχόμενο Ιούλιο. Πλέον τα σχέδια πάνε τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της επόμενης χρονιάς.

Latest from IN FOCUS

Go to Top