ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Κόπηκε μετά από μια σαιζόν η σειρά High Fidelity

Ανακοινώθηκε από την Hulu. Μόλις μια σαιζόν κράτησε η σειρά High Fidelity, με την πλατφόρμα Hulu να ακυρώνει τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου επεισοδίων. Το High Fidelity έκανε πρεμιέρα στην Hulu την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, όμως έπειτα από 10 επεισόδια, η πρωταγωνίστρια Zoe Kravitz και οι λοιποί συντελεστές ενημερώθηκαν πως…

Ανακοινώθηκε από την Hulu.

Μόλις μια σαιζόν κράτησε η σειρά High Fidelity, με την πλατφόρμα Hulu να ακυρώνει τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου επεισοδίων.

Το High Fidelity έκανε πρεμιέρα στην Hulu την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, όμως έπειτα από 10 επεισόδια, η πρωταγωνίστρια Zoe Kravitz και οι λοιποί συντελεστές ενημερώθηκαν πως ο δεύτερος κύκλος ακυρώθηκε.

Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη ταινία του 2000 με πρωταγωνιστή τον John Cusack, καθώς και στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Nick Hornby και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές στο Rotten Tomatoes με βαθμολογίες άνω του 80%.

Όταν ανακοινώθηκε το show το 2018, ο Cusack είχε εκφραστεί αρνητικά λέγοντας: «Θέλουν να πατήσουν πάνω στην επιτυχία μας, αλλά πιστεύω θα τα κάνουν θάλασσα. Αν εμπλακεί ο Hornby τα πράγματα ενδεχομένως να πάνε καλά, αν όχι, θα είναι σκέτη αποτυχία».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top