ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Η κόρη του Bono πρωταγωνίστρια στο Behind Her Eyes

Η Eve Hewson, κόρη του τραγουδιστή των U2 κλέβει την παράσταση. Η νέα πολύ επιτυχημένη σειρά θρίλερ του Netflix Behind Her Eyes κέρδισε από την πρώτη στιγμή της προβολής της το κοινό της πλατφόρμας. Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι η πρωταγωνίστρια Eve Hewson είναι η κόρη του Bono, τραγουδιστή των U2;…

Η Eve Hewson, κόρη του τραγουδιστή των U2 κλέβει την παράσταση.

Η νέα πολύ επιτυχημένη σειρά θρίλερ του Netflix Behind Her Eyes κέρδισε από την πρώτη στιγμή της προβολής της το κοινό της πλατφόρμας. Πόσοι όμως γνωρίζουν ότι η πρωταγωνίστρια Eve Hewson είναι η κόρη του Bono, τραγουδιστή των U2;

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 17 Φεβρουαρίου και βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Sarah Pinborough και σχεδόν αμέσως σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της πλατφόρμας παγκόσμια.

«Είναι μια εξαιρετική δουλειά. Υπάρχουν αρκετές ανατροπές, πολλά επίπεδα συναισθημάτων και το αποτέλεσμα έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Νιώθω ότι κάθε στιγμή είναι συναρπαστική» θα πει η νεαρή ηθοποιός στο Vogue.

Ο Σάββας Στανής γεννήθηκε στην Κομοτηνή την χρονιά που οι AC/DC κυκλοφόρησαν το Back in Black και από τότε η σχέση του με την rock μουσική είναι μια σχέση εξάρτησης. Είναι δημιουργός του επίσημου ελληνικού fan club των Dream Theater “Infinite Dreams” (1999), βραβευμένο από την Warner Music και από την ifpi για την αύξηση των πωλήσεων του συγκροτήματος στην Ελλάδα. Υπήρξε συντάκτης των περιοδικών Rock On και Rock Hard με μόνιμες στήλες, συνεντεύξεις και studio reports συγκροτημάτων στο εξωτερικό. Έχει καθίσει πίσω από την κονσόλα του Atlantis Fm 105,2, αυτοαποκαλείται foodie και λατρεύει να αξιολογεί burger οπουδήποτε ανακαλύπτει ότι τα σερβίρουν. Αποκαλεί Άγιο τον Anthony Bourdain και θεωρεί τεράστιο πλήγμα που δεν κατάφερε να τον γνωρίσει από κοντά.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top