ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κυκλοφορεί το τελευταίο live των αυθεντικών Stooges

Από την Third Man Records του Jack White. Η Third Man Records του Jack White ανακοίνωσε πως στις 7 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το τελευταίο live του αυθεντικού lineup των Stooges. Πρώτη γεύση με το audio clip του «T.V. Eye». Το live album τιτλοφορείται «Live At Goose Lake: August 8th 1970»,…

Από την Third Man Records του Jack White.

Η Third Man Records του Jack White ανακοίνωσε πως στις 7 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το τελευταίο live του αυθεντικού lineup των Stooges. Πρώτη γεύση με το audio clip του «T.V. Eye».

Το live album τιτλοφορείται «Live At Goose Lake: August 8th 1970», με την Third Man Records να τονίζει αστειευόμενη ότι βρήκε την ηχογράφηση σε μια παλιά φάρμα. Πίσω από την κονσόλα έχει κάτσει ο Vance Powell, ο οποίος είναι γνωστός από την δουλειά του με τους White Stripes και τον Chris Stapleton.

Ακούστε το «T.V. Eye»:

Στο ιστορικό τελευταίο live, οι Stooges παίζουν ολόκληρο το «Fun House» που κυκλοφόρησαν εκείνη τη χρονιά, με τους Iggy Pop, Ron Asheton, Scott Asheton και Dave Alexander να ανεβαίνουν στην σκηνή για τελευταία φορά μαζί. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Alexander απολύθηκε από το group αμέσως μετά το συγκεκριμένο show, λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με το ποτό.

Οι προ-παραγγελίες για τον δίσκο έχουν ήδη ξεκινήσει από το site της Third Man Records.

Το tracklist του «Live At Goose Lake: August 8th 1970»:
01. Intro
02. Loose
03. Down On The Street
04. T.V. Eye
05. Dirt
06. 1970 (I Feel Alright)
07. Fun House
08. L.A. Blues

 

THE STOOGES – LIVE AT GOOSE LAKE : AUGUST 8 1970

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top