ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Lana Del Rey: Ακούστε το «Chemtrails Over The Country Club»

Στις 19 Μαρτίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου. Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του εξωφύλλου και του tracklist του νέου της album «Chemtrails Over The Country Club», η Lana Del Rey έδωσε στην δημοσιότητα το video clip του ομότιτλου τραγουδιού του επερχόμενου δίσκου. Τον Μάρτιο η κυκλοφορία του. «Αυτός είναι…

Στις 19 Μαρτίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του εξωφύλλου και του tracklist του νέου της album «Chemtrails Over The Country Club», η Lana Del Rey έδωσε στην δημοσιότητα το video clip του ομότιτλου τραγουδιού του επερχόμενου δίσκου. Τον Μάρτιο η κυκλοφορία του.

«Αυτός είναι ο πρώτος δίσκος στον οποίο ήξερα τι ήθελα ακριβώς, αλλά δεν ξέρω αν τελικά το πήρα» θα πει η Del Rey στο BBC1 Radio One. Και πρόσθεσε: «Στο «Norman Fucking Rockwell!» είχα γράψει δύο τραγούδια, είχα ξεκάθαρη εικόνα και την κατεύθυνση του».

Δείτε το video clip του «Chemtrails Over The Country Club»:

Από την στιγμή της δημοσιοποίησης του εξωφύλλου του νέου της δίσκου, οι fans της Αμερικανίδας τραγουδίστριας ξεκίνησαν τις συζητήσεις, με την ίδια την Del Rey να απαντά: «Αν θέλετε να ξέρετε, αυτές είναι οι καλύτερες μου φίλες».

Παράλληλα με το νέο clip, έγινε γνωστό πως ο νέος δίσκος που θα διαδεχθεί το «Norman Fucking Rockwell!» θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top