ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Lana Del Rey ανακοίνωσε το album «Chemtrails Over The Country Club»

Στις 5 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου. Σε ανάρτηση της στο Instagram, η Lana Del Rey αποκάλυψε πως ο τίτλος του νέου της album θα είναι «Chemtrails Over The Country Club». Στις 5 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του δίσκου. «Chemtrails Over The Country Club» και όχι… «White Hot Forever», όπως…

Στις 5 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του νέου δίσκου.

Σε ανάρτηση της στο Instagram, η Lana Del Rey αποκάλυψε πως ο τίτλος του νέου της album θα είναι «Chemtrails Over The Country Club». Στις 5 Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία του δίσκου.

«Chemtrails Over The Country Club» και όχι… «White Hot Forever», όπως αρχικά είχε αφήσει να εννοηθεί, θα τιτλοφορείται τελικά ο νέος δίσκος της Lana Del Rey. Ο διάδοχος του καταπληκτικού περσινού «Norman Fucking Rockwell!» θα βγει στην αγορά από την Interscope/Polydor.

Δείτε το μήνυμα της Αμερικανίδας τραγουδίστριας:

Η Del Rey είχε ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου της δίσκου πριν από λίγες ημέρες, αναφερόμενη με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια σε όσους της επιτίθενται για τους στίχους και τα όσα λέει στα τραγούδια της.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Chemtrails Over The Country Club» αναμένονται σύντομα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top