ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Lana Del Rey διασκευάζει το «You’ll Never Walk Alone»

Το κομμάτι θα ακούγεται σε επερχόμενο ντοκιμαντέρ για την Liverpool. Η Lana Del Rey έδωσε στην δημοσιότητα την a-capella διασκευή της στο θρυλικό «You’ll Never Walk Alone». Το τραγούδι θα ακούγεται σε ντοκιμαντέρ για την Liverpool, οι λεπτομέρειες του οποίου θα ανακοινωθούν σύντομα. Το διάσημο τραγούδι των Gerry & The…

Το κομμάτι θα ακούγεται σε επερχόμενο ντοκιμαντέρ για την Liverpool.

Η Lana Del Rey έδωσε στην δημοσιότητα την a-capella διασκευή της στο θρυλικό «You’ll Never Walk Alone». Το τραγούδι θα ακούγεται σε ντοκιμαντέρ για την Liverpool, οι λεπτομέρειες του οποίου θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το διάσημο τραγούδι των Gerry & The Peacemakers, το οποίο έχει γίνει σύνθημα των οπαδών των Reds και συντροφεύει την ομάδα σε κάθε της είσοδο στο Anfield, τραγουδά η Del Rey σε video που ανέβασε στο Instagram

Δείτε το εδώ.

 

Η Lana Del Rey πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο της επόμενης χρονιάς το νέο της studio album «Chemtrails Over The Country Club», έχοντας δώσει ήδη στην δημοσιότητα πριν από λίγες εβδομάδες το single «Let Me Love You Like A Woman».

Τον Αύγουστο η Del Rey αποκάλυψε το τραγούδι «Tulsa Freak Jesus», το οποίο επίσης θα περιλαμβάνεται στο πολυαναμενόμενο επερχόμενο της studio album που θα διαδεχθεί το καταπληκτικό «Norman Fucking Rockwell» του 2018.

Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, το κλασικό πλέον album της Αμερικανίδας τραγουδίστριας «Born To Die» βγήκε από τα Billboard Charts 200 για πρώτη φορά έπειτα από 349 εβδομάδες συνεχούς παρουσίας.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top