ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Lana Del Rey έδωσε στην δημοσιότητα δείγμα του νέου της τραγουδιού «Tulsa Jesus Freak»

Η Αμερικανίδα μας προετοιμάζει για το νέο της album. Με μήνυμα της στο Instagram, όπως συνηθίζει, η Lana Del Rey έδωσε στην δημοσιότητα ένα μικρό δείγμα του νέου της τραγουδιού «Tulsa Jesus Freak», προετοιμάζοντας μας έτσι για το επερχόμενο studio album της. Ο δίσκος της Αμερικανίδας θα έχει τίτλο «Chemtrails…

Η Αμερικανίδα μας προετοιμάζει για το νέο της album.

Με μήνυμα της στο Instagram, όπως συνηθίζει, η Lana Del Rey έδωσε στην δημοσιότητα ένα μικρό δείγμα του νέου της τραγουδιού «Tulsa Jesus Freak», προετοιμάζοντας μας έτσι για το επερχόμενο studio album της.

Ο δίσκος της Αμερικανίδας θα έχει τίτλο «Chemtrails Over The Country Club» και θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου, με την Del Rey να μην έχει δώσει μέχρι στιγμής καμία πληροφορία για αυτό.

View this post on Instagram

Tulsa Jesus freak @final_garden @jackantonoff

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

Θυμίζουμε πως η Del Rey κυκλοφόρησε σε audiobook τον προηγούμενο μήνα την πρώτη της ποιητική συλλογή Violet Bent Backwards Over The Grass.

Το «Chemtrails Over The Country Club» θα διαδεχθεί το κατά πολλούς κορυφαίο album της Del Rey, «Norman Fucking Rockwell», το οποίο κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο και αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Chemtrails Over The Country Club» αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top