ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Lana Del Rey: Εξώφυλλο και tracklist του νέου της album

Σύντομα η κυκλοφορία του «Chemtrails Over The Country Club». Η Lana Del Rey έδωσε στην δημοσιότητα το εξώφυλλο και το tracklist του νέου της album «Chemtrails Over The County Club». Μέσα στο πρώτο μισό της χρονιάς στα καταστήματα ο δίσκος. Έχοντας ήδη ακούσει το «Let Me Love You Like A…

Σύντομα η κυκλοφορία του «Chemtrails Over The Country Club».

Η Lana Del Rey έδωσε στην δημοσιότητα το εξώφυλλο και το tracklist του νέου της album «Chemtrails Over The County Club». Μέσα στο πρώτο μισό της χρονιάς στα καταστήματα ο δίσκος.

Έχοντας ήδη ακούσει το «Let Me Love You Like A Woman» και έχοντας πάρει ένα μικρό δείγμα από το «Tulsa Jesus Freak«, η αναμονή για το «Chemtrails Over The Country Club» της Αμερικανίδας τραγουδίστριας έχει χτυπήσει κόκκινο. Σήμερα, η Del Rey αποκάλυψε μέσω των social media το εξώφυλλο και το tracklist της νέας της δισκογραφικής δουλειάς, ενώ σε λίγες ώρες θα κάνει πρεμιέρα και το video clip του ομότιτλου κομματιού του δίσκου.

Η Interscope Records δεν έχει προς το παρόν ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του album, που αρχικά επρόκειτο να βρίσκεται στα καταστήματα τον περασμένο Σεπτέμβριο, με την πανδημία του Covid-19 να ανατρέπει τελικά τα πλάνα της τραγουδίστριας.

Ο διάδοχος του εκπληκτικού «Norman Fucking Rockwell» περιλαμβάνει 11 τραγούδια, με την 35χρονη τραγουδίστρια να δίνει συνέχεια στην συνεργασία της με τον παραγωγό Jack Antonoff.

Το tracklist του «Chemtrails Over The Country Club»:
01. White Dress
02. Chemtrails Over The Country Club
03. Tulsa Jesus Freak
04. Let Me Love You Like A Woman
05. Wild At Heart
06. Dark But Just A Game
07. Not All Who Wander All Lost
08. Yosemite
09. Breaking Up Slowly
10. Dance Till We Die
11. For Free

Θυμίζουμε ότι το 2020 η Del Rey κυκλοφόρησε το βιβλίο/audiobook με τίτλο «Violet Bent Backwards Over The Grass».

LANA DEL REY - CHEMTRAILS OVER THE COUNTRY CLUB
LANA DEL REY – CHEMTRAILS OVER THE COUNTRY CLUB

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top