ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Liam σε Noel: «Έλα να επανασυνδέσουμε τους Oasis»

Το μήνυμα του Liam Gallagher στον αδερφό του. Ο Liam Gallagher σε μήνυμα του στο Twitter ευχήθηκε καλή χρονιά στον αδερφό του Noel, καλώντας τον να σκεφτεί ξανά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης των Oasis. Είναι το 2021 η χρονιά των θρύλων της Britpop; Από την στιγμή της οριστικής τους διάλυσης το…

Το μήνυμα του Liam Gallagher στον αδερφό του.

Ο Liam Gallagher σε μήνυμα του στο Twitter ευχήθηκε καλή χρονιά στον αδερφό του Noel, καλώντας τον να σκεφτεί ξανά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης των Oasis. Είναι το 2021 η χρονιά των θρύλων της Britpop;

Από την στιγμή της οριστικής τους διάλυσης το 2009, οι fans των Oasis περιμένουν πως και πως την επανασύνδεση του αγαπημένου τους συγκροτήματος, με τα αδέρφια Noel και Liam να κρατούν προς το παρόν αποστάσεις.

Από τους δύο, ο Liam μοιάζει να πιέζει περισσότερο για την σπουδαία επανασύνδεση των Oasis, ενώ τον Φεβρουάριο σε δήλωση του στο NME είχε πει ότι «οι Oasis θα επανασυνδεθούν σίγουρα».

Την τελευταία ημέρα του 2020 ο «μικρός» έγραψε: «Καλή χρονιά Noel. Το 2021 είναι η χρονιά μας. Ξέρεις εσύ».

Δείτε το μήνυμα του στο Twitter:

Τον περασμένο Οκτώβριο οι Oasis έριξαν ξανά στην αγορά το κλασικό πλέον δεύτερο album τους «(What’s The Story) Morning Glory?», με τις συζητήσεις περί επαναδραστηριοποίησης να βγαίνουν πάλι στην επιφάνεια.

Το εάν η επανασύνδεση των Oasis θα αποτελέσει το σπουδαιότερο rock γεγονός για το 2021, είναι κάτι που θα φανεί μέσα στην χρονιά. Ο drummer των Foo Fighters, Taylor Hawkins, πρόσφατα δήλωσε από την πλευρά του ότι «έρχεται η ώρα που θα δούμε και πάλι μαζί τους Oasis.

Ο πρώην τραγουδιστής των Oasis κυκλοφόρησε στο τέλος του 2020 το νέο single «All You’re Dreaming Of», ενώ στα σκαριά βρίσκεται και ο τρίτος του δίσκος που θα διαδεχθεί το πολύ επιτυχημένο «Why Me? Why Not» που κυκλοφόρησε το 2019.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top