ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Linkin Park: Έτσι δημιουργήθηκε το «A Thousand Suns»

Οι Linkin Park μοιράστηκαν με τους fans το film Meeting On A Thousand Suns. Οι Linkin Park ανέβασαν στο διαδίκτυο το ντοκιμαντέρ για την δημιουργία και την ηχογράφηση του τέταρτου studio album τους «A Thousand Suns». Το film που έχει τίτλο Meeting On A Thousand Suns, έχει διάρκεια μισής ώρας…

Οι Linkin Park μοιράστηκαν με τους fans το film Meeting On A Thousand Suns.

Οι Linkin Park ανέβασαν στο διαδίκτυο το ντοκιμαντέρ για την δημιουργία και την ηχογράφηση του τέταρτου studio album τους «A Thousand Suns».

Το film που έχει τίτλο Meeting On A Thousand Suns, έχει διάρκεια μισής ώρας και μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμο σε DVD, με το συγκρότημα να το διαθέτει πλέον ελεύθερα στο YouTube για τους fans.

Το «A Thousand Suns» έδωσε συνολικά τέσσερα singles, τα «The Catalyst», «Waiting For The End», «Burning In The Skies» και «Iridescent». Τα δύο πρώτα μάλιστα έγιναν χρυσά στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τον Αύγουστο οι Linkin Park ανακοίνωσαν πως στις 9 Οκτωβρίου θα επανακυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους «Hybrid Theory», με αφορμή τα 20α γενέθλια του κλασικού τους πλέον album. Η επετειακή έκδοση θα περιλαμβάνει πέντε CDs και 3 DVDs με 12 εκτελέσεις κομματιών που μέχρι σήμερα δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας, ένα βιβλίο 80 σελίδων με φωτογραφίες και πληροφορίες καθώς και άλλα αναμνηστικά.

Διαβάστε ακόμα: Τελικά πόσο βοήθησε το ντεμπούτο των Linkin Park το heavy metal;

Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι είχε αποκαλυφθεί πως οι Linkin Park έχουν ακυκλοφόρητο υλικό με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή του συγκροτήματος Chester Bennington. Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις του μπασίστα Dave Farrell, το group εν μέσω πανδημίας και σκληρών περιοριστικών μέτρων δούλεψε πάνω σε αυτά τα τραγούδια.

Ο Mike Shinoda είχε άλλωστε τονίσει πως ένα κομμάτι με τίτλο «Friendly Fire» ηχογραφήθηκε για τις ανάγκες του τελευταίου studio album της μπάντας, «One More Light», αλλά τελικά έμεινε έξω από τον δίσκο. Ο Shinoda είναι το μοναδικό μέλος της μπάντας που παραμένει μουσικά ενεργό, κυκλοφορώντας μέσα στο καλοκαίρι το δεύτερο προσωπικό του album «Dropped Frames, Volume 1».

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο το εάν οι Linkin Park πρόκειται να επαναδραστηριοποιηθούν και με ποιον τρόπο μπορεί να συμβεί αυτό.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top