ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Liquid Tension Experiment: Την άνοιξη του 2021 ο νέος δίσκος

Δείτε το trailer του «Liquid Tension Experiment 3». Η επιστροφή των Liquid Tension Experiment είναι επίσημη! Το instrumental progressive metal supergroup αφού έκανε την επανεμφάνισή του μέσω των social media, ήρθε η στιγμή να προχωρήσει και σε επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το νέο album. 22 χρόνια μετά το «Liquid Tension…

Δείτε το trailer του «Liquid Tension Experiment 3».

Η επιστροφή των Liquid Tension Experiment είναι επίσημη! Το instrumental progressive metal supergroup αφού έκανε την επανεμφάνισή του μέσω των social media, ήρθε η στιγμή να προχωρήσει και σε επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το νέο album.

22 χρόνια μετά το «Liquid Tension Experiment 2», οι Mike Portnoy, Jordan Rudess, John Petrucci και Tony Levin ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους στο νέο album που θα κυκλοφορήσει από την Inside Out την ερχόμενη άνοιξη.

Δείτε το trailer για το επερχόμενο album:

Ο manager της InsideOut Thomas Waber δήλωσε ενθουσιασμένος από την επιστροφή του group λέγοντας: «Περιμέναμε αυτόν τον δίσκο πάρα πολύ καιρό. Είμαστε περήφανοι που θα το κυκλοφορήσουμε».

Ο John Petrucci πρόσθεσε: «Από την στιγμή που οι Dream Theater βρέθηκαν στο δυναμικό της InsideOut ήταν η τέλεια ευκαιρία να βρεθούμε ξανά με τον Mike Portnoy και να δουλέψουμε μαζί. Δεν υπάρχει καλύτερο δισκογραφικό «σπίτι» για τους Liquid Tension Experiment και ανυπομονούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί».

Ο Mike Portnoy συνεργάζεται τα τελευταία 20 χρόνια με την InsideOut τόσο με τους Transatlantic, όσο και με την Neal Morse Band και τους Sons Of Apollo.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top