ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Machine Head: Ακούστε το νέο τους single «Circle The Drain»

Πρώτο κομμάτι για την μπάντα μέσα στο 2020. Οι Machine Head έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους stand alone single «Circle The Drain». Πρόκειται για το πρώτο κομμάτι που κυκλοφορεί η μπάντα μέσα στο 2020 και πρώτο μετά το «Do Or Die» του 2019. Στο τραγούδι συμμετέχει ο drummer Navene…

Πρώτο κομμάτι για την μπάντα μέσα στο 2020.

Οι Machine Head έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο τους stand alone single «Circle The Drain». Πρόκειται για το πρώτο κομμάτι που κυκλοφορεί η μπάντα μέσα στο 2020 και πρώτο μετά το «Do Or Die» του 2019.

Στο τραγούδι συμμετέχει ο drummer Navene Koperweis (Animals As Leaders, Animosity, Whitechapel, Entheos), με τον Robb Flynn να δηλώνει στο MetalWorks: «Γράφω συνέχεια μουσική. Στο πλάνο μας είναι να ηχογραφούμε singles και ενδεχομένως αργότερα να τα μαζέψουμε σε ένα album μαζί με ακόμα 5-6 τραγούδια».

Η παραπάνω προοπτική φαίνεται να ενθουσιάζει ιδιαίτερα τον Flynn μετά και την μεγάλη απήχηση που είχε το «Do Or Die»: «Χωρίς να το ανακοινώσουμε, το δώσαμε στην δημοσιότητα και μέχρι τώρα έχει περισσότερα από 1 εκατομμύριο streams στο Spotify. Είναι φανταστική η ανταπόκριση του κόσμου».

Οι Machine Head θα εμφανιστούν την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 στο Fix Factory Of Sound στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 16 Μαΐου 2020 στο Piraeus Academy στην Αθήνα με αφορμή τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους album «Burn My Eyes».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top