ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ WEEKEND JOURNAL

Μαγειρεύοντας με τους Mastodon: Στην κουζίνα με τον Troy Sanders

Μαγειρεύοντας με τους Mastodon: Ο Troy Sanders φτιάχνει σπιτική πίτσα. Οι Mastodon κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα την συλλογή «Medium Rarities», ενώ σύμφωνα με τις δηλώσεις των μελών του συγκροτήματος βρίσκονται και σε διαδικασία σύνθεσης του album που θα διαδεχθεί το «Emperor Of Sand» του 2017. Και δεν σταματούν εκεί…  Εν…

Μαγειρεύοντας με τους Mastodon: Ο Troy Sanders φτιάχνει σπιτική πίτσα.

Οι Mastodon κυκλοφόρησαν την περασμένη εβδομάδα την συλλογή «Medium Rarities», ενώ σύμφωνα με τις δηλώσεις των μελών του συγκροτήματος βρίσκονται και σε διαδικασία σύνθεσης του album που θα διαδεχθεί το «Emperor Of Sand» του 2017. Και δεν σταματούν εκεί…  Εν μέσω πανδημίας, το συγκρότημα βάζει μπόλικο χιούμορ και γεύση στη νέα δικτυακή της σειρά Cooking With Mastodon (Μαγειρεύοντας με τους Mastodon).

Οι Αμερικανοί progressive metallers ξεκίνησαν στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube την σειρά «Cooking With…» (Μαγειρεύοντας με τους Mastodon) με τον μπασίστα και τραγουδιστή Troy Sanders (aka Chef Troyardee) να εκτελεί χρέη σεφ, φτιάχνοντας σπιτική πίτσα, στην παρασκευή της οποίας -όπως υποστηρίζει-… «είναι ειδικός».

«Η πίτσα του Troy είναι φτιαγμένη από τα καλύτερα υλικά. Η mozzarella είναι από γάλα τράγου τον οποίο άρμεξε σήμερα το πρωί» αναφέρει με χιούμορ το συγκρότημα, με τον Sanders στο video να μας προτρέπει να προσέξουμε την εξαιρετικά τραγανή πιπεριά.

Δείτε το 2λεπτο video:

Οι Mastodon ανανέωσαν το ραντεβού με τους οπαδούς τους για ακόμα ένα επεισόδιο Cooking With… την επόμενη εβδομάδα.

Η νέα B-Sides συλλογή των Mastodon περιλαμβάνει και το νέο τραγούδι «Fallen Torches».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι Mastodon έχουν κοντά στα 20 νέα τραγούδια για τον δίσκο που όπως όλα δείχνουν θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2021, με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία να παίζουν και αυτές τον ρόλο τους.

Το συγκρότημα κάνει λόγο για έναν αρκετά heavy νέο δίσκο, που υφολογικά θα προσεγγίζει αυτό των Neurosis, με περισσότερες μελωδίες στα φωνητικά.

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from WEEKEND JOURNAL

Go to Top