ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Marilyn Manson: Τον παράτησε και ο manager του

Ο Tony Ciulla εκπροσωπούσε τον Manson τα τελευταία 25 χρόνια! Οι καταγγελίες της Evan Rachel Wood αλλά και 4 ακόμα γυναικών εναντίον του Marilyn Manson για σωματική και ψυχολογική βία και σεξουαλική κακοποίηση, ανάγκασε τον επί 25 χρόνια manager του, Tony Ciulla, να διακόψει την συνεργασία με τον εκκεντρικό τραγουδιστή.…

Ο Tony Ciulla εκπροσωπούσε τον Manson τα τελευταία 25 χρόνια!

Οι καταγγελίες της Evan Rachel Wood αλλά και 4 ακόμα γυναικών εναντίον του Marilyn Manson για σωματική και ψυχολογική βία και σεξουαλική κακοποίηση, ανάγκασε τον επί 25 χρόνια manager του, Tony Ciulla, να διακόψει την συνεργασία με τον εκκεντρικό τραγουδιστή.

Η κίνηση αυτή του Ciulla έχει ξεχωριστή σημασία καθώς ήταν ο άνθρωπος που στεκόταν στο πλευρό του Manson από το 1996 και την κυκλοφορία του δεύτερου του album «Antichrist Superstar» το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία και εκτόξευσε την καριέρα του. Ήταν αυτός που τον στήριξε στις δικαστικές διαμάχες που είχε τα προηγούμενα χρόνια με πρώην μέλη του group σχετικά με πνευματικά δικαιώματα τραγουδιών, ενώ ήταν δίπλα του σε όλες τις αγωγές και τις μηνύσεις που δέχθηκε από προσωπικό, διοργανωτές συναυλιών, ακόμα και τεχνικούς, για βίαιη συμπεριφορά εναντίον τους.

Οι κατηγορίες της Rachel Wood αλλά και τα όσα καταγγέλλουν και άλλες γυναίκες εναντίον του Manson ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον Ciulla, σύμφωνα με πηγές του Rolling Stone, να διακόπτει κάθε επαγγελματική και προσωπική επαφή μαζί του.

Θυμίζουμε πως και η Loma Vista Recordings έθεσε εκτός ρόστερ τον Manson, σταματώντας μάλιστα κάθε προωθητική ενέργεια του πρόσφατου album του «We Are Chaos». Σημειώνεται επίσης ότι οι κατηγορίες φαίνεται πως επηρέασαν και τους παραγωγούς των σειρών American Gods και Creepshow με αποτέλεσμα να αφαιρεθούν οι σκηνές και ο ρόλος του Manson σε αυτές.

Την ίδια στιγμή, ο τραγουδιστής τονίζει πως όλες οι σχέσεις του «ήταν πλήρως συναινετικές» κάνοντας λόγο για «διαστρέβλωση της πραγματικότητας».

Latest from IN FOCUS

Go to Top