ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Mastodon: Ανακοινώθηκε ο παραγωγός του νέου δίσκου!

Οι Mastodon εμπιστεύονται τον David Bottrill για τον διάδοχο του «Emperor Of Sand». Οι Mastodon θα δουλέψουν μαζί με τον παραγωγό David Bottrill (Tool, Staind) πάνω στο νέο τους album που θα διαδεχθεί το «Emperor Of Sand» του 2017. Μέσα στο 2021 η κυκλοφορία του δίσκου από τους Αμερικανούς progressive…

Οι Mastodon εμπιστεύονται τον David Bottrill για τον διάδοχο του «Emperor Of Sand».

Οι Mastodon θα δουλέψουν μαζί με τον παραγωγό David Bottrill (Tool, Staind) πάνω στο νέο τους album που θα διαδεχθεί το «Emperor Of Sand» του 2017. Μέσα στο 2021 η κυκλοφορία του δίσκου από τους Αμερικανούς progressive metallers.

Οι Mastodon βρίσκονται στα West End Studios ηχογραφώντας το νέο τους album και μαζί τους έχουν και τον πολύπειρο παραγωγό David Bottrill, ο οποίος θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με το συγκρότημα.

Το group από την Atlanta έχει δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν πως έχει αρκετό νέο υλικό και αρκετά νέα τραγούδια, από τα οποία θα προκύψει τελικά ο νέος δίσκος που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μισά της επόμενης χρονιάς.

Ο drummer του συγκροτήματος Brian Dailor είπε στο Full Metal Jackie πως υπάρχει υλικό για δύο albums, κάτι που κάνει την διαδικασία επιλογής ιδιαίτερα δύσκολη. Πρόθεση της μπάντας είναι να καταλήξει σε 10-12 κομμάτια για τον δίσκο, ενώ κάποια ακόμα ενδεχομένως να βγουν αργότερα σε ένα EP.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο οι Mastodon κυκλοφόρησαν την συλλογή «Medium Rarities» η οποία περιλαμβάνει και ένα νέο τραγούδι, το «Fallen Torches», καθώς και B-sides, live εκτελέσεις τραγουδιών και σπάνιες ηχογραφήσεις.

Στις αρχές του μήνα, το supergroup των Gone Is Gone -στο οποίο συμμετέχει ο μπασίστας/τραγουδιστής των Mastodon Troy Sanders- κυκλοφόρησαν το δεύτερο album τους με τίτλο «If Everything Happens For A Reason… Then Nothing Really Matters At All».

Το «Emperor Of Sand» έφτασε μέχρι το No.7 των Billboard charts ενώ το εναρκτήριο τραγούδι του album «Sultan’s Curse» κέρδισε το βραβείο Grammy στην κατηγορία Best Metal Performance.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top