ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Matt Berninger των National κυκλοφορεί το «Let It Be»

Ο frontman των National επανακυκλοφορεί το «Serpentine Prison». Ο Matt Berninger, frontman των National, έδωσε στην δημοσιότητα το κομμάτι «Let It Be», το οποίο θα βρίσκεται στην επανέκδοση του προσωπικού του album «Serpentine Prison». Το κομμάτι γράφτηκε από τον Berninger σε συνεργασία με τον Mike Brewer, ο οποίος συμμετείχε ενεργά…

Ο frontman των National επανακυκλοφορεί το «Serpentine Prison».

Ο Matt Berninger, frontman των National, έδωσε στην δημοσιότητα το κομμάτι «Let It Be», το οποίο θα βρίσκεται στην επανέκδοση του προσωπικού του album «Serpentine Prison».

Το κομμάτι γράφτηκε από τον Berninger σε συνεργασία με τον Mike Brewer, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στο «Serpentine Prison».

Δείτε το lyric video του «Let It Be»:

Η deluxe επανέκδοση του album θα κυκλοφορήσει στις 12 του επόμενου μήνα ψηφιακά και στις 21 Μαΐου και σε φυσική μορφή και εκτός από το «Let It Be» (δεν πρόκειται προφανώς για διασκευή του κομματιού των Beatles), ο δίσκος περιλαμβάνει ακόμα ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι, καθώς και τέσσερις διασκευές στα «In Spite Of Me» (Morphine), «Big Bird» (Eddie Floyd), «Then You Can Tell Me Goodbye» (Bettye Swan) και «European Son» (The Velvet Underground).

Ο frontman των National είχε πει πως αρχικά το «Serpentine Prison» θα ήταν ένα album διασκευών, το οποίο μάλιστα ήταν επηρεασμένο από το album του Willie Nelson, «Stardust», του 1978.

Οι National κυκλοφόρησαν το τελευταίο τους album «I Am Easy To Find» το 2019.

Το συγκρότημα εν μέσω πανδημίας στήριξε έμπρακτα τους τεχνικούς και το υπόλοιπο crew με μια σειρά από δράσεις, δωρίζοντας το ποσό από τις πωλήσεις μέσω της ιστοσελίδας τους, ενώ συνεργάστηκαν με την πολύ cool ομάδα Vardagen, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της ένδυσης εδώ και μια δεκαετία. Η συνεργασία τους είχε σαν αποτέλεσμα ένα t-shirt, το οποίο διατίθεται στο e-shop τους με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του να πηγαίνουν επίσης στο ταμείο για τη βοήθεια της ομάδας τους.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top