ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Megadeth: Μέσα στο 2021 ο νέος δίσκος του συγκροτήματος

Οι Megadeth έχουν σχεδόν έτοιμο τον διάδοχο του «Dystopia». Οι Megadeth συνεχίζουν να δουλεύουν πάνω στα νέα τους τραγούδια που θα διαδεχθούν το «Dystopia» του 2016, σύμφωνα με τον μπασίστα του συγκροτήματος David Ellefson. Μιλώντας στο Decibel Geek, ο Ellefson δήλωσε ότι ο δίσκος βρίσκεται στα τελευταία στάδια της παραγωγής…

Οι Megadeth έχουν σχεδόν έτοιμο τον διάδοχο του «Dystopia».

Οι Megadeth συνεχίζουν να δουλεύουν πάνω στα νέα τους τραγούδια που θα διαδεχθούν το «Dystopia» του 2016, σύμφωνα με τον μπασίστα του συγκροτήματος David Ellefson.

Μιλώντας στο Decibel Geek, ο Ellefson δήλωσε ότι ο δίσκος βρίσκεται στα τελευταία στάδια της παραγωγής του: «Έχουμε προχωρήσει αρκετά. Είμαι σίγουρος ότι το νέο album μας album θα είναι έτοιμο το 2021. Ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα μας επιτρέψει να βγούμε ξανά στον δρόμο».

Ο Ellefson ωστόσο πρόσθεσε ότι προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει καμία κουβέντα, με την πανδημία του Covid-19 να σαρώνει τα πάντα κάτι που σημαίνει ότι η επιστροφή στην κανονικότητα σε ότι έχει να κάνει με την καθημερινότητα των συγκροτημάτων αργεί.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στην χρονιά και ο Dave Mustaine είχε τοποθετηθεί, λέγοντας ότι οι βετεράνοι metallers έχουν γράψει 18 κομμάτια για το album, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την επερχόμενη προσπάθεια ως μια από τις καλύτερες των Megadeth.

Πρόθεση του group είναι να παραδώσει στην δισκογραφική έναν δίσκο με 11 συνθέσεις. Το επερχόμενο, 16ο συνολικά, album των Megadeth θα είναι το πρώτο με drummer των Dirk Verbeuren, ο οποίος αντικατέστησε τον Chris Adler μετά τις ηχογραφήσεις του «Dystopia». Ο Mustaine έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην drummer των Soilwork, με το αποτέλεσμα να αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από τους fans της μπάντας.

Ο Mustaine έχει πλέον αφήσει πίσω του την περιπέτεια υγείας που πέρασε το 2019, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την θεραπεία του για τον καρκίνο στον λαιμό και τον οισοφάγο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top